|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 11:24:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo poste...
11.3.2006 11:34:47   
Anonimen
Mogoče pa res raje nekako zadelajta vajino posteljo, kakšne blazine dajta na rob postelje, zvit kovter ali kaj takšnega. Ali pa na tla kakšne blazine, če slučajno res pade. Jaz bi najbrž kar tako naredila.
Mene bi malo skrbelo, da ne bi še zvečer imeli v njeni posteljice potem take übunge, kot ste jih imeli zdaj podnevi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2006 11:49:36   
Anonimen
no tukaj pa pomaga samo vaša vztrajnost.
nam je že 2x padel z postelje in verjemi ne pomaga niti to kaj je splišni napisala,ker otrok tako brca in se vrti da ga to ne zadrži.
Nam tudi blazine po tleh niso pomagale,ker ne vem kako je bilo mogoče,ampak nikoli ni na njih pristaluser posted image .
naš sedaj spi tudi podnevi v svoji posteljici.Ko vidim da je zaspan,ga poujčkam in ga počasi položim v posteljo in potem ga še vsaj cca 5 minut božam po glavici.
Vztrajnost pa bo,saj gre za otrokovo varnost.bo že videla da to ni nič takega ,če spi v svoji postelji

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 12:09:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 12:13:05   
tinica
Če ne pa jo pusti, da zaspi v tvoji postelj in jo potem premakni v njeno. Otroci takoj ko zaspijo spijo zelo trdno tako, da mislim da ne bo problema, če jo boš dvignila in položila v njeno posteljico.

Lp, tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 12:38:25   
pikica123
Le vztrajaj par dni, pol bo pa že bolš.

Lp

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2006 12:38:52   
ŽELJA
No, sem hotla točno to napisat kot Tinica. To se mi zdi dobra ideja.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2006 15:22:07   
petri85
Ravno takšen problem smo mi reševali pred 3 tedni! Sedaj bo star 7 mesecev in je res velika verjetnost, da se zaradi gibanja in plazenja znajde na tleh. Tako sem ga tudi podnevi začela dajat v njegovo sobo v posteljico. Prve dni se mi je ene parkrat obrnil in zlezel v kot, no danes pa ni nobenega problema več, ker takoj zaspi. Tudi nam ponoči zaspi brez problema.
Bodite vztrajni, pa se vam bo obrestovalo!

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 16:26:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petri85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2006 19:37:13   
Grascakinja
 Mi smo tudi tako počeli in iz istega razloga, prej je spala na veliki postelji čez dan, potem pa je začela plezat in ni bilo več varno. Prvi dan je trajalo 15 minut, da je zaspala in nekaj joka je bilo potrebno, drugi dan že manj in zdaj zaspi po 3 minutah božanja po hrbtu. Včasih še malo ječi, pa ne zato, ker bi bilo s posteljico kaj narobe, ampake ker bi bila kljub zaspanosti do konca še vedno rada budna.
Malo še vztrajaj, bodi ob njej, jo božaj, naredi mali ritual pred dnevnim spanjem. Midve se malo ponosiva, spijeva čaj na veliki postelji, potem pa jo premaknem v njeno, ji sezujem nogavičke, pokrijem jo in božam po hrbtku.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 19:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2006 20:43:54   
Naja31
No, mi smo pa to resili tako,da sem kupila ograjo, ki se natakne na veliko posteljo. Z eno stranjo je postelja ob steni, tam kjer je odprto pa dam velike blazine, cez katere tezko spleza tudi ko je buden, kaj sele med spanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2006 22:40:27   
Pupica
Čimprej jo navadi zaspati v svoji postelji. Pri nas od prvega dne spi v svoji postelji, ker ni mogla spati pri nama, ker ko sva nabavljala vodno posteljo se nama še sanjalo o otrocih, kaj šele da ne smejo spati v njej.
In zadnjič ko je bila en dan bolna, je očka izprosil(no sej ni blo treba 2 x rečt), da naj spi pri nama, sedaj pa je to skoraj samoumevno, tako da smo šele v tedni dni prešli zopet nazaj na spanje v svoji postelji...

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!