[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2006 11:24:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 11:34:47)

Mogoče pa res raje nekako zadelajta vajino posteljo, kakšne blazine dajta na rob postelje, zvit kovter ali kaj takšnega. Ali pa na tla kakšne blazine, če slučajno res pade. Jaz bi najbrž kar tako naredila.
Mene bi malo skrbelo, da ne bi še zvečer imeli v njeni posteljice potem take übunge, kot ste jih imeli zdaj podnevi.

Anonimen -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 11:49:36)

no tukaj pa pomaga samo vaša vztrajnost.
nam je že 2x padel z postelje in verjemi ne pomaga niti to kaj je splišni napisala,ker otrok tako brca in se vrti da ga to ne zadrži.
Nam tudi blazine po tleh niso pomagale,ker ne vem kako je bilo mogoče,ampak nikoli ni na njih pristal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
naš sedaj spi tudi podnevi v svoji posteljici.Ko vidim da je zaspan,ga poujčkam in ga počasi položim v posteljo in potem ga še vsaj cca 5 minut božam po glavici.
Vztrajnost pa bo,saj gre za otrokovo varnost.bo že videla da to ni nič takega ,če spi v svoji postelji

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2006 12:09:54)

tinica -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 12:13:05)

Če ne pa jo pusti, da zaspi v tvoji postelj in jo potem premakni v njeno. Otroci takoj ko zaspijo spijo zelo trdno tako, da mislim da ne bo problema, če jo boš dvignila in položila v njeno posteljico.

Lp, tina

pikica123 -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 12:38:25)

Le vztrajaj par dni, pol bo pa že bolš.

Lp

ŽELJA -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 12:38:52)

No, sem hotla točno to napisat kot Tinica. To se mi zdi dobra ideja.

petri85 -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 15:22:07)

Ravno takšen problem smo mi reševali pred 3 tedni! Sedaj bo star 7 mesecev in je res velika verjetnost, da se zaradi gibanja in plazenja znajde na tleh. Tako sem ga tudi podnevi začela dajat v njegovo sobo v posteljico. Prve dni se mi je ene parkrat obrnil in zlezel v kot, no danes pa ni nobenega problema več, ker takoj zaspi. Tudi nam ponoči zaspi brez problema.
Bodite vztrajni, pa se vam bo obrestovalo!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2006 16:26:49)

Grascakinja -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 19:37:13)

Mi smo tudi tako počeli in iz istega razloga, prej je spala na veliki postelji čez dan, potem pa je začela plezat in ni bilo več varno. Prvi dan je trajalo 15 minut, da je zaspala in nekaj joka je bilo potrebno, drugi dan že manj in zdaj zaspi po 3 minutah božanja po hrbtu. Včasih še malo ječi, pa ne zato, ker bi bilo s posteljico kaj narobe, ampake ker bi bila kljub zaspanosti do konca še vedno rada budna.
Malo še vztrajaj, bodi ob njej, jo božaj, naredi mali ritual pred dnevnim spanjem. Midve se malo ponosiva, spijeva čaj na veliki postelji, potem pa jo premaknem v njeno, ji sezujem nogavičke, pokrijem jo in božam po hrbtku.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2006 19:49:10)

Naja31 -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 20:43:54)

No, mi smo pa to resili tako,da sem kupila ograjo, ki se natakne na veliko posteljo. Z eno stranjo je postelja ob steni, tam kjer je odprto pa dam velike blazine, cez katere tezko spleza tudi ko je buden, kaj sele med spanjem.

Pupica -> RE: Kako otroka navaditi nazaj na svojo posteljico? (11.3.2006 22:40:27)

Čimprej jo navadi zaspati v svoji postelji. Pri nas od prvega dne spi v svoji postelji, ker ni mogla spati pri nama, ker ko sva nabavljala vodno posteljo se nama še sanjalo o otrocih, kaj šele da ne smejo spati v njej.
In zadnjič ko je bila en dan bolna, je očka izprosil(no sej ni blo treba 2 x rečt), da naj spi pri nama, sedaj pa je to skoraj samoumevno, tako da smo šele v tedni dni prešli zopet nazaj na spanje v svoji postelji...

Stran: [1]