|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 17:57:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vam je všeč vaš poklic?
12.2.2006 18:05:15   
Mala Vita
Ja, rada imam svoj poklic in službo. Sem dipl.ing.gradbeništva in delam kot projektant. Malo terena in malo pisarne. Zame ustvarjena služba. Ampak študij se mi je pa zdel zelooo zoprn in težakuser posted image .

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2006 18:25:45   
Primoza
Da, se vidim.

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2006 18:33:15   
TORTICA
Ne, nikakor ne.user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2006 18:58:00   
DEN
user posted image neuser posted image user posted image

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2006 19:02:04   
eva1
Ja jaz rada opravljam svoj poklic in ja v njem se vidim še naslednjih 20, 30 let! 

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2006 19:24:14   
anckabancka
Bubabaya, tudi jaz delam v vrtcu kot pomočnica.

Ali se vidim tam čez 20. 30 let? Ne, ker se bodo moji živci prej skurli. user posted image user posted image user posted image Zato tudi izredno študiram in sem že proti koncu študija. Ampak tudi to ne vem, če bi delala.  user posted image

Sem pa dvojček po horoskopu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2006 19:28:24   
paris
A veš, da se  tudi sama to sprašujem. Delam z ljudmi in to že skoraj 20 let. Kaj pa vem, po resnici povedano, sem včasih sita vsega. Ne vem kako bo. Včasih so rekli:
"Živi bili pa videli!"

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2006 19:33:08   
kepa*
Jaz se tudi ne. Sem zelo nesrečna in res upam, da bom našla kaj drugega, ker me moje delo ne osrečuje.

Sem že itak cela panična, ker se približuje čas, ko bom morala nazaj v službo.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2006 19:54:18   
Anonimen
niti slučajno. zato pa študiram - zaključujem in potem močno upam da se mi nasmehne nova služba

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2006 20:16:17   
CIPRESA
Sem diplomirana ekonomistka in opravljam poklic računovodje...vedno sem si želela delati kot računovodkinja in še vedno si in se vidim nadaljnih 30 let v tem poklicu.
Zaenkrat sem brezposelna na porodniški in opravljam računovodska dela doma za domači s.p. , ko bo treba spet iskati delo grem spet v računovodski servis in še moja želja v prihodnosti...da odprem svoj računovodski servis!!!! Pol vidiš da sem naravnost zaljubljena v svoj poklicuser posted image user posted image .

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2006 20:30:25   
kepa*
aha, cipresa, zato tako obvladaš vse o dohodnini.user posted image user posted image user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2006 21:05:50   
mojcaziga
Če imaš denar za šolnino, ni problema. Ampak šolnine so ubijalske. Sama sem absolventka zgodovine in ti povem, da sploh ni perspektive v tem delu. V arhivih jih je dovolj, v muzejih dobiš kvečjemu kot predavatelj (in goniš eno in isto). Študij arheologije pa je čisto drug. Zgodovina je super zadeva, če te veseli, ampak za hobi plačevat 400 tisoč šolnine letno - ja, če si zadela sedmico. Ker službe dobila ne boš (razen, če imaš zveze). Moja kolegica ima doktorat iz zgodovine, pa je bila na Zavodu, zdaj pa dela preko javnih del. Vidiš, sama sem absolventka pedagoške in kljub temu, da mi je šla super in imam visoko povprečje, se ne morem spravit k diplomi, ker bi se rada preusmerila v predšolsko. Ful so mi simpatični ti otroci in vedno večjo željo imam po tem, ampak zaenkrat ne zmorem šolnineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za pomočnico pa me nikjer ne vzamejo, ker rajši vzamejo študentle ali pa že diplomantke predšolske.

Lp, MOjca

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2006 21:11:52   
Dejča
Meni je moje delo zelo všeč (odnosi z javnostmi in protokol), pa se v njem kljub temu ne vidim čez 20 let, ker si samo sebe ne predstavljam, da bi lahko bila v katerikoli službi toliko časa. Potrebujem nenehne izzive.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.2.2006 21:13:09   
snorlax
Ne, nisem zadovoljna in celo življenje mi bo žal, da nisem šla študirat. Ampak zaenkrat nimam nobene možnosti za študij zaradi okoliščin.

Drugače pa Mojca, tudi moj brat je absolvent zgodovine, študira v Mariboru, tako kot verjetno ti, če si iz MB in tudi z njim sem se te dni pogovarjala, da bo verjetno zelo težko našel službo. Zato razmišlja še o drugem faksu, tam kjer je prvotno začel oz. tako smer, kot je končal srednjo šolo.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.2.2006 22:31:13   
Pupica
O ja všeč, všeč..sam službe ni za moj poklicuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
12.2.2006 22:47:22   
kofetek2010
eh user posted image

imam kar 3 različne izobrazbe iz 3 čisto različnih strok user posted image  

mi je pa to delo, ki ga trenutno opravljam všeč user posted image  

ko bom velika bom šla pravo študirat, tko mal za svojo dušo user posted image  to me že od nekdaj veseli in mi je žal, da sem se po SŠ ustrašla, da ne bom zmogla študija in sem šla raje na ekonomijouser posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.2.2006 23:19:06   
nejcko
Poklic, ki ga opravljam, se mi zdi eden najlepših poklicev in si sebe zelo težko predstavljam početi kaj drugega. Ampak žal so se stvari v moji stroki tako obrnile, da mi je muka hoditi v službo, dobesedno. Sem se pa odločila za nadaljevanje študija, čeprav vem, da mi izbrana smer niti najmanj ne bo prinesla bogastva, še službe verjetno ne, ampak moram zaposliti svoje možgane in vsaj v lastnem izobraževanju videti perspektivo, ker v svojem poklicu je žal ne vidim več oz. je trenutno in v tej službi ne vidim. Sem pa itak že tako ali tako težko zaposljiv kader, zaradi nadvse pametnega ŠEFA bom pa še bolj.

< Sporočilo je popravil nejcko -- 12.2.2006 23:32:39 >

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.2.2006 23:27:16   
karmy
ni govora...crknem na delovnem mestu od enoličnega dela user posted image  pa hočem kaj drugega delat... biti socialna delavka...vendar to pomeni da bi potrebovala pravo maturo, ker so geniji, ukinili VSŠ program... user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.2.2006 23:47:43   
Pajaca
Ja.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.2.2006 6:16:38   
CUKRČEK
Na žalost ne delam tega, za kar sem se šolala. V tej službi pa upam, da ne bom ostala celo življenje.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.2.2006 6:24:13   
Anonimen
Glede na to, da imam samo OŠ in nedokončano srednjo upravno šolo (smer upravni tehnik), smatram, da so mi vse možnosti glede uradnega poklicnega izobraževanja še odprte. Trenutno me sicer malo bremzajo finance, ampak do 30. leta bom zihr dokončala SŠ ter šla študirat pravo (izredno). Naj stane, kolikor hoče. "Tistega lepega dne" bom odvetnica. Trenutno pa delam kakor operaterka-dispečarka in moram reči, da mi je delo samo zelo všeč (pustimo ostalo), vendar se ne vidim v njem do penzije. Edino, če kot dopolnilno (popoldansko) dejavnost odprem svojo taksi službo - potem pa ja. Ampak poleg odvetništva.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.2.2006 7:11:38   
rija
Ja, všeč mi je "moj poklic".
Ampak mi je pa tudi neskončno žal, da nisem končala pravnega faksa oz. da sem ostala par izpitov pred diplomo in posledično nisem uresničila svojega cilja: postati odvetnica. Zdaj pa je prepozno. Samo kaj češ, očitno ima vse v življenju svoj smisel....

Neposredna povezava do sporočila: 23
13.2.2006 9:15:25   
tanaja*
Jp, mi je, čeprav sem v poklicu v katerem je nemogoče napredovati user posted image . Ampak svoj poklic zelo rada opravljam, in res komaj čakam 2.3., ko se mi po porodniški izteče še lanski dopust in grem končno v službouser posted image user posted image user posted image .

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Neposredna povezava do sporočila: 24
13.2.2006 9:17:56   
Anonimen
Meni je moj poklic všeč, vendar ga ne bom več dolgo opravljala. Imam več izobrazb in bi lahko imela vsaj 10 drugih poklicev.

Po srednji izobrazbi sem zdr. tehnik, po visoki dipl. org. manager, sem učitelj plavanja, vaditelj aerobike in fitnesa, reševalec iz vode, potapljač, opravljam pa delo animatorja. Najprej sem bila športni animator, potem kulturni (vodila vinske degustacije, izlete po Pomurju, pisarniško delo, prevajanje,... ) nato sem pisala otroške programe iz jih tudi izvajala... Opravila sem tudi tečaj znakovnega jezika gluhonemih...

V glavnem vse kar sem kdaj delala, v vsem sem uživala. Vendar si vedno znova želim novih izzivov, novih znanj. Trenutno iščem spet nov izziv. Najbolj me vleče, da bi delala razne analize, izračune, raziskave, obdelave podatkov za razna podjetja...  moj najljubši predmet v šoli in faksu je bil matematika in statistika user posted image  in najraje sem delala kakšne seminarske naloge.
v glavnem jaz si ne morem sebe predstvaljati, da bi en poklic oz. da bi na istem delovnem mestu čepela 10 let, kaj šele 30.

Rija - za tebe pa: nikoli ni prepozno. Sploh pa ob tvojem poklicu komot lahko končaš faks. Učimo se celo življenje. Samo en primer ti dam. Profesor Ivanjko, ki predava na pravnem faksu v MB, je bil zaposlen kot vratar na Triglavu vrsto let in se je kar na delovnem mestu učil in končal tako pravni faks.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Izbira otroškega vozička
endrina

Kaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?

Znamka (5%)

Design, barva,... (9%)

Funkcionalnost (58%)

Velikost koles (8%)

Velikost zloženega vozička (7%)

Udobje (12%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!