|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.1.2006 13:31:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dnevni ritem
2.1.2006 15:13:42   
2ursae
čau, tery,

jaz se trenutno ubadam s povsem enakim vprašanjem. Mi je že mal sitno, da je dan enak dnevu - ne le zvečer, tudi čez dan se poskušam nekako prilagoditi uram, ko Anže spančka. Samo tko ne bo moglo ostati, saj bo kamlu lepše vreme in bomo hodili na izlete.
Včeraj smo npr. bili celo popoldne pri mojih starših, pa kar ni mogel zaspati, ker se je tolk dogajalo. Valjda sem -zdaj vidim, da naivno - mislila, da bo zvečer sam padel dol in ponoči več spal, pa ni bilo tako. Kljub temu, da je zamudil svoj dvourni spanec v vozičku in popoldanski spanec, ga to ni nič vrglo s tira. Edini efekt je bil, da je bil zvečer mal bolj nejevoljen, ker je bil utrujen.

Mislim, da je treba tudi otroka navaditi, da je dnevni ritem včasih malo drugačen kot običajno, čeprav je najbrž še vedno fino, da gre zvečer spat ob isti uri. Moram priznati, da si večernega rituala še ne bi upala spreminjati. Tudi za Silvestra smo se ga držali k pijanc plota in vsi trije lepo dočakali novo leto v postelji user posted image .
Itak pa moraš računat, da bo kmalu prevzel drugačen dnevni ritem, ker bo začel manj spati. 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
2.1.2006 18:10:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 18:17:45   
Anonimen
JAH NE VEM..VRJETNO JE MAL ODVISNO TUT OD OTROKA. PR TAKI STAROSTI KOT JE ZDEJ VAŠ..joj soi za črke...smo mi vsaj čez dan letal okol po mili volji sej tamala ni mela kakega hudega ritma. v bistvu je skos spala v lupini al pa vozku. zvečer mo se pa kr držal in se še zdej k je stara 1,5 let in se še en cajt bomo. sej če enkrat prekršiš pa gre kasnej spat se mu ritm ne bo podru, mogoče za tist dan drgač pa ne. mi smo dokaj striktni in ne vem če smo do zdej kej dost afne guncal, tut na morju ne pa tut za silvestrovo je bla ob 8h v pojstl kot ponavadi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 21:20:22   
Grascakinja
Strogo se držim edinole večernega obreda in spanja ob približno fiksni uri.
Čez dan pa ne morem vedno isto. Moram kdaj v trgovino, kdaj ne, na obisk k babicam in prababicam, kaka družinska fešta je in tako naprej. Tudi kako cepljenje in obisk zdravnika. 

Ponoči pa tudi po takih dnevih kar lepo spi. Se pa trudim, da taki posebni dnevi niso preveč skupaj, ampak kak teden narazen.

Dnevno spanje in hranjenje pa že itak prilagajam njeni volji in apetitu, ne pa uri, tako da tu ni problema, čeprav ima nek svoj ritem.

Če otrok čez dan dobro spi, bo dobro spal tudi ponoči. Moja se včasih zbudi pol ure ali pa uro preden gremo spat, pa jo normalno uštimam in normalno zaspi. Tako da se ne sekiraj, če malo potegne.

Itak se ti ritmi spreminjajo in ne bodo vedno isti - čez nekaj časa manj spijo čez dan, jedo gosto hrano... ne se držat ritma ko pijanc plota, otroku sicer ne bo nič narobe, ampak tebi bo prekipelo od monotonije. Mora se navadit, da dan ni čisto enak dnevu! Saj ne pravim, da zdaj vsak dan čist zmešaj otroka, ampak včasih pa že lahko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.