2ursae -> RE: dnevni ritem (2.1.2006 15:13:42)
|
čau, tery, jaz se trenutno ubadam s povsem enakim vprašanjem. Mi je že mal sitno, da je dan enak dnevu - ne le zvečer, tudi čez dan se poskušam nekako prilagoditi uram, ko Anže spančka. Samo tko ne bo moglo ostati, saj bo kamlu lepše vreme in bomo hodili na izlete. Včeraj smo npr. bili celo popoldne pri mojih starših, pa kar ni mogel zaspati, ker se je tolk dogajalo. Valjda sem -zdaj vidim, da naivno - mislila, da bo zvečer sam padel dol in ponoči več spal, pa ni bilo tako. Kljub temu, da je zamudil svoj dvourni spanec v vozičku in popoldanski spanec, ga to ni nič vrglo s tira. Edini efekt je bil, da je bil zvečer mal bolj nejevoljen, ker je bil utrujen. Mislim, da je treba tudi otroka navaditi, da je dnevni ritem včasih malo drugačen kot običajno, čeprav je najbrž še vedno fino, da gre zvečer spat ob isti uri. Moram priznati, da si večernega rituala še ne bi upala spreminjati. Tudi za Silvestra smo se ga držali k pijanc plota in vsi trije lepo dočakali novo leto v postelji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Itak pa moraš računat, da bo kmalu prevzel drugačen dnevni ritem, ker bo začel manj spati.
|
|
|
|