|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.8.2013 22:02:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aparat Dolce Gusto...
8.8.2013 22:57:34   
malaMravljica
- ker pijes Saeco kavo ti iz tega aparata ne bo dovolj dobra
+ ce ti dajo se Georga zraven pa go for it

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2013 4:17:56   
Felicita
za 1-2 kavi na dan je pomoje kar mal much. jest sem pila nekje 3-4 na teden... sicer pa, če so kapsule še vedno po cca 5 eur, maš preračun 5 eur / 16 = 32 centov/kavo, oz. če jemlješ tiste z mlekom 5 eur / 8 = 64 centov/kavo. meni je bla kava dobra (ne uber močna, ampak dobra) in vedno sem pila latte macchiato, ker ga res krasno naredi. sistema na kapsule pa ne zamenjam več, tko da se zdej ravno odločam za novo mašino med illy in nespressom.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 9:06:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 9:09:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 9:10:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2013 9:46:12   
monniq
Načeloma velja da ista blagovna znamka kapsul paše samo v aparat taiste znamke.

Moje mnenje je naslednje: če imaš rada npr. Late Machiatto ali Cappucino variante s spenjenim mlekom,
je Dolce Gusto vsekakor dobra izbira;
če imaš rajši črno kavo, pa nikakor ne.
Mi kupujemo za Dolce Gusto zdaj samo še Late Machiatto.

Cenovno: no, ja :) ...da si še ene dobre kave ne moreš privoščit na dan, pa tud ne gre :):).

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2013 9:48:48   
malaMravljica
Jaz sem tudi enkrat kupila Illy kavo za Saeco aparat. Draga k zafran in kava je bila tako zanic, sem komaj cakala, da jo porabimo.

(odgovor članu monniq)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2013 10:45:58   
kalbo
Doma imam klasiko od delongija na ročko. Tist moraš pogruntat, koliko zmlet in koliko stisnit posamezno znamko kave, da rata un taprav močan espresso z močno in obstojno peno. Takšne kavo kot jo pijem iz tega avtomata zlepa ne dobiš v barih. Je blo pa seveda potrebno veliko vaje.

Za službo smo po dolgih prepucavanjih s firmo Svežina nabavili tale Dolcie gusto. Bil je v akciji in smo ga dobil za 30 EUR. Kupjem kapsule espreso barista ali espreso intenso. Cena je boljša kot pri svežini, kavica pa čisto zadovoljiva in primerljiva s tisto ki jo skuha povprečna kelnarca tukaj okol nas. Avtomata ni treba čistit, sam kapsulo vržeš ven in to je to.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 9.8.2013 10:46:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2013 11:27:57   
Anonimen
Mi smo ga imeli in kava, mislim tista za posladkat je bila prav dobra iz njega, samo tako za tiste 2-3 kave na osebo na dan je bilo pa meni to čisto predrago ... zdaj imamo Hoferjev aparat in Martello kapsule (10 kapsul cca. 1,5€) in mi je kava čisto ok. Sicer sem bila bolj zagovornica aparatov na ročko, samo se mi ni dalo več tolk tega zoca čistit, pa povsod po pultu mleta kava itd. Kapsule so mi pa kul, ker ni nobene svinjarije ... sploh tale aparatek mi je kul, ker sam dozira količino vode, ker pri dolche gusto moraš zraven stat in sam izklopit. Pa tale ima rezervoar za izrabljene kapsule tako da dokler ni poln, ni res nobenega dela in svinjarije ... 1x na teden pa rezervoar spraznim, splaknem in jovo na novo.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2013 12:47:23   
monniq
...če rabi katera stojalo za Hoferjeve kavne kapsule - z veseljem podarim :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 13:25:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 13:27:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.8.2013 16:52:26   
m_o_i
kofimejker mam iz Lidla(50€), kapsule oz. blazinice pa iz Muellerja ALBERTO-bozanska kava z veliko (kavne) pene.
cena blazinic je dobre tri evre/32 blazinic.

pri kofimejkerju mi je vsec to(in takega sem tudi iskala), da nise zavezana k nakupu samo ene vrste kapsul. tu si lahko celo espreso iz mletega barcafeja naredimuser posted image , ker ima tako rocko.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.8.2013 16:53:43   
aknela123
imamo ga in odkar ga imamo, nimam več take želje po gostilniških kavicah (ki so mi bile prej res dobre), ker me ta kava doma čisto zadovolji :) kupujem pa največ oranžne kapsule lungo, noter jih je 16 in si sama dolijem mleko.

< Sporočilo je popravil aknela1 -- 9.8.2013 16:55:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
9.8.2013 16:56:47   
Tippi
Mi smo imeli tole kavo v službi. nikakor mi ni šla. ne pa ne pa ne.
drugač je pa super enostavna zadeva. tist pa ja. edino kar je, je treba posodo z vodo redno pucati, ker se drugače hitro nabere vodni kamen in potem težko prideš zraven user posted image  no, sej prideš, sam je zoprna za pucat.
Aparatek pa je drugače bil luštkan, nič moteč. lepo stoječ v kotu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
9.8.2013 18:07:29   
Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
sistema na kapsule pa ne zamenjam več, tko da se zdej ravno odločam za novo mašino med illy in nespressom.

v cem pa je prednost kapsul? mislim, ce odmislim nekoliko ciscenja... sicer pa imajo boljsi aparati itak tak sistem, da kavo po uporabi sam odvrze v poseben rezervoar in potem samo to ocistis...

aja, kako to da menjas Dolce gusto? a je crknil?

mah, tiste kave je potem povsod dost - ko jo daš v ročko, morš obrisat rob, potlačit... leti vse okrog. potem rabiš tut mal grifa, da je ta kava dobra - ki ga jest nimam, ker nisem nikoi kelnarla, niti nimam pretirane želje postat 'barista'. kapsulo rukneš notr, prižgeš, ugasneš, vzameš ven in je to to. sploh ker nisem kaka pretirana kavopivka (kot rečeno, pijem za užitek za vikend, pa kako popoldne, več pa niti ne rabim), mi včasih mašina stoji neuporabljena tudi po en teden. in ko se mi zalušta je ne rabim predpripravljat, čistit, ogrevat, ampak samo naredim kofe. torej, na kratko - ker sem lena ko ****s user posted image

sicer pa moj circolo po dobrih 3eh letih še krasno dela, ga je posvojila moja sestra. jest sem se pa odselila in tule je od nestle-ja primarna mašina nespresso in je temu primerno tudi dolce gusto kapsule precej težje dobit in so tut precej dražje (7 eur/paket). in medtem ko sem travmirala okrog tiste super pene na latte macchiato (ki mi je bla itak top kava iz tega avtomata), sem odkrila tole: http://www.youtube.com/watch?v=DPhXUZ7vjxo - če pogledaš do konca vidiš, da zadeva naredi peno, trdo kot stepena smetana.... tko da sem odločena user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 17
9.8.2013 20:15:43   
Klarita

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

imamo ga in odkar ga imamo, nimam več take želje po gostilniških kavicah (ki so mi bile prej res dobre), ker me ta kava doma čisto zadovolji :) kupujem pa največ oranžne kapsule lungo, noter jih je 16 in si sama dolijem mleko.

Mi enako. V Leclercu imajo še malo večjo izbiro takih, ki jih je po 16 v škatli in take tudi kupujem. user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.8.2013 9:45:27   
mayci
Mi ga imamo in mi je zelo všeč. Kavica je narejena hitro, brez packarije in meni osebno res okusna. user posted image
Nisem pa redni (vsakodnevni) kavopivec, ampak si jo z možem večinoma pripraviva le ob vikendih in občasno med tednom (ampak res redko).
Najraje imava latte machiato vanilla, pa kapučin, tudi lungo je fajn. Možu je všeč tudi espresso, meni pa premočen..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.8.2013 16:56:37   
Brinčika
Ni ga boljšega od CORTADO-kava z mlekom v samo eni kapsuli,vendar se ga da dobit samo v E Leclercu

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?