|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.7.2005 13:00:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   ura tik taka in nič ne čaka
23.7.2005 13:17:49   
bernarda1
Oh tud jas imam do pdp-ja mal več kot 3 mesece.Tud men se zdi tako kot tebi ,da odštevam kot za vzlet rakete.
Tud midvva z mojim:love:renovirama,a samo sobo.
kdaj imaš pdp.,jaz ga imam 01.11.05.in sem iz Maribora.
Popoldan pa moram it v službo za umret.
Ah kaj hočem bom že potrpela teh par ur.
Se kaj tipkamo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2005 14:36:01   
žlička
ojla nalin, saj zdaj pa ze soncece sije in so tudi tvoje misli bolj svetle, a ne?

se mi zdi, da se vsaka :nosecka:, sploh prvic vprasa, ali bom znala to in ono v zvezi z :duda:, po glavi roji polno vprasanj, pa v glavnem vse bolj v negativnem smislu.....verjemi mi, da ko boš v rokar prvič držala svojega Žana bodo vse te črne misli izginile in vse bo tako kot pač mora biti

za vse problemčke in težavice, ki se bodo pojavljale v zvezi :duda: , ko se bo seveda rodil, pa je tukaj RR in vse punce, ki so vedno pripravljene pomagati in svetovati, se mi zdi da nam je lažje, nekaj vprašaš, pa dobiš kmalu polno odgovorov in nasvetov....naše mame tega niso imele

ps: če bo pa mene kdaj zajel tak črni dan in negativne misli, pa mi kar tale link kopiraj, da si bom prebrala, kako sem bila optimistična

ps: zdej pa grem naprej pakirat za :morje:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.7.2005 15:47:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2005 18:10:36   
Anonimen
Pri meni pa je ravno obratno. Še dobre 4 mesece, pa že zdaj ne vem, kako bom zdržala. Jaz bi že kar :duda: k sebi stisnila. No, priznam, do zdaj je hitro minilo, mogoče zato, ker je bila poroka v prvem planu. Zdaj pa se bo vleklo. Že ta avgust, ker sva rekla, da greva konec avgusta po nakupih, jaz bi pa že zdaj zapravljala :)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.7.2005 23:22:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2005 9:49:18   
tina104
Ne se sekirat. Saj to je v redu, če ti bo čas do poroda hitro minil. Ker potem vsaj ne boš preveč razmišljala, kdaj se bo začelo, pa kak bo porod. Meni je tako, če gledam nazaj čas do zdaj (36. teden) hitro minil, ampak zadnja 2 ali 3 tedne pa se vleče...
To, da pa razmišljaš, kako boš zmogla in kako ti bo šlo vse od rok, pa je po mojem čisto normalno. Tudi mene spreletavajo te misli, pa mi vsi pravijo, da ko bom dobila :duda: , bom že vedela. Jim poskušam verjet;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.7.2005 13:33:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?