[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2005 13:00:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

bernarda1 -> ura tik taka in nič ne čaka (23.7.2005 13:17:49)

Oh tud jas imam do pdp-ja mal več kot 3 mesece.Tud men se zdi tako kot tebi ,da odštevam kot za vzlet rakete.
Tud midvva z mojim:love:renovirama,a samo sobo.
kdaj imaš pdp.,jaz ga imam 01.11.05.in sem iz Maribora.
Popoldan pa moram it v službo za umret.
Ah kaj hočem bom že potrpela teh par ur.
Se kaj tipkamo.

žlička -> ura tik taka in nič ne čaka (23.7.2005 14:36:01)

ojla nalin, saj zdaj pa ze soncece sije in so tudi tvoje misli bolj svetle, a ne?

se mi zdi, da se vsaka :nosecka:, sploh prvic vprasa, ali bom znala to in ono v zvezi z :duda:, po glavi roji polno vprasanj, pa v glavnem vse bolj v negativnem smislu.....verjemi mi, da ko boš v rokar prvič držala svojega Žana bodo vse te črne misli izginile in vse bo tako kot pač mora biti

za vse problemčke in težavice, ki se bodo pojavljale v zvezi :duda: , ko se bo seveda rodil, pa je tukaj RR in vse punce, ki so vedno pripravljene pomagati in svetovati, se mi zdi da nam je lažje, nekaj vprašaš, pa dobiš kmalu polno odgovorov in nasvetov....naše mame tega niso imele

ps: če bo pa mene kdaj zajel tak črni dan in negativne misli, pa mi kar tale link kopiraj, da si bom prebrala, kako sem bila optimistična

ps: zdej pa grem naprej pakirat za :morje:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2005 15:47:50)

Anonimen -> ura tik taka in nič ne čaka (23.7.2005 18:10:36)

Pri meni pa je ravno obratno. Še dobre 4 mesece, pa že zdaj ne vem, kako bom zdržala. Jaz bi že kar :duda: k sebi stisnila. No, priznam, do zdaj je hitro minilo, mogoče zato, ker je bila poroka v prvem planu. Zdaj pa se bo vleklo. Že ta avgust, ker sva rekla, da greva konec avgusta po nakupih, jaz bi pa že zdaj zapravljala :)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2005 23:22:01)

tina104 -> ura tik taka in nič ne čaka (24.7.2005 9:49:18)

Ne se sekirat. Saj to je v redu, če ti bo čas do poroda hitro minil. Ker potem vsaj ne boš preveč razmišljala, kdaj se bo začelo, pa kak bo porod. Meni je tako, če gledam nazaj čas do zdaj (36. teden) hitro minil, ampak zadnja 2 ali 3 tedne pa se vleče...
To, da pa razmišljaš, kako boš zmogla in kako ti bo šlo vse od rok, pa je po mojem čisto normalno. Tudi mene spreletavajo te misli, pa mi vsi pravijo, da ko bom dobila :duda: , bom že vedela. Jim poskušam verjet;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.7.2005 13:33:24)

Stran: [1]