|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 9:32:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšna oblačila za "majčico"
1.12.2009 9:52:41   
boni25
Ojla
Jaz imam fantka ki je bil rojen maja.Ja na začetku sem ga imela v dveh dolgih rokavčkih bodi pa majčko ali pulovrček pa zabce te bombazne nogavičke.Pol junija ko je blo pa ze ful vroče sem ga imela pa ze kar v bodiju z kratkimi rokavi in tako celo poletje.Maja ko sva midva prisla iz porodnisnice je blo bol hladno misli dez za ven sm ga mela tko not je bil pa v enem bodiju ma ne vem sej bos dobila filing pa bos pol sama vidla kako oblečt.Sej dost ti pol tud se patronazna svetuje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 9:58:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2009 10:39:26   
boni25
Ja sej to bo čist dost,ne rabis jaknc pa termo.Edin se bombazno kapco čist tanko pa lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2009 10:48:18   
Pat74
živjo, mi mamo 2 taka otročka - ena, rojena 30. 4., drugi 4. 5. - imela pa sem predvsem veliko bodijev z dolgimi rokavi, pa hlačk z naramnicami/brez (makouser posted image , al kako se že reče), en komplet is pliša, 2 kapici, nekaj majčk z dolgimi rokavi. V dvojne dolge rokave se oblačila oba približno kakšen teden, pol je bilo pa itak že ful vroče; tud kapice so bile več lai manj za okras, ker je bil otroček itak v košku v vozičku dobro zaščiten (mamo bogabuja, ki ima super koš), pa kakšno odejico pa tud najbrž imaš. Saj ponavadi otroka preveč oblačimo in ne premalouser posted image .

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 10:56:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2009 11:54:34   
Angel_Tian
zivepo - sicer ne vem, če ti bom v pomoč, ampak moj mali je rojen konec junija. Je samo na začetku nosil tanke majice z dolgimi rokavi. Hitro smo prestavli na kratke rokave in kratke hlače, ker se otroku itak vidi, kdaj mu je prevroče. Pa sem tudi imela to čast, da sem od tašče nonstop poslušala, da je premalo oblečen pa da zunaj mora nujno met kapico gor pa bla bla bla. No, ko mi je prekipelo, sem jo nadrla, če ne vidi, da je otroku vroče in naj mi ne teži s tem kolk cot naj mu gor navesim - naredila sem itak vedno po svoje. Mali je pač bolj vroče narave in ga nikol nisem preveč oblačila. Zokenčke kake tanke je tudi imel po potrebi, drugače smo uživali bosi. Pa je tudi bil vedno zdrav (do zdaj, ko je začel v vrtec hodit).
Mislim, da na začetku ni potrebno pretiravati z nakupom oblačil, sploh če lahko še kaj od prej izkoristiš. Če je Pia bolj zimska, je sigurno imela pod puloverčkom kakšno majčko, ki jo pa lahko zdaj samostojno oblečeš. Sicer pa - saj boš sama videla, kakšno bo takrat vreme in kake narave bo otrok :)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 12:00:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.