Angel_Tian -> RE: kakšna oblačila za "majčico" (1.12.2009 11:54:34)
|
zivepo - sicer ne vem, če ti bom v pomoč, ampak moj mali je rojen konec junija. Je samo na začetku nosil tanke majice z dolgimi rokavi. Hitro smo prestavli na kratke rokave in kratke hlače, ker se otroku itak vidi, kdaj mu je prevroče. Pa sem tudi imela to čast, da sem od tašče nonstop poslušala, da je premalo oblečen pa da zunaj mora nujno met kapico gor pa bla bla bla. No, ko mi je prekipelo, sem jo nadrla, če ne vidi, da je otroku vroče in naj mi ne teži s tem kolk cot naj mu gor navesim - naredila sem itak vedno po svoje. Mali je pač bolj vroče narave in ga nikol nisem preveč oblačila. Zokenčke kake tanke je tudi imel po potrebi, drugače smo uživali bosi. Pa je tudi bil vedno zdrav (do zdaj, ko je začel v vrtec hodit). Mislim, da na začetku ni potrebno pretiravati z nakupom oblačil, sploh če lahko še kaj od prej izkoristiš. Če je Pia bolj zimska, je sigurno imela pod puloverčkom kakšno majčko, ki jo pa lahko zdaj samostojno oblečeš. Sicer pa - saj boš sama videla, kakšno bo takrat vreme in kake narave bo otrok :)
|
|
|
|