|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.6.2005 21:18:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:20:17   
Teni_
Malo ga zmasiraj, mogoče bo boljše. Ja, pa to tvojo možnost tudi probaj, mogoče bo čudežno ozdravel.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:23:30   
tjaga
Bagi :sloncek: mu ne bo pomagal. Meni je pomagala akupresura, ki pa je ti ne obvladaš. Zato ti predlagam, da si v ušesa vtakneš čepke in ko bo tvoj :love: jamral, samo prijazno kimaš in ga božaš po glavi.
Sicer pa, če ne bo bolje, ga spodi k zdravniku. Za začetek mu lahko pomagajo s kakšno blokado in tableti proti bolečinam (izhod v sili).
:kava::kuza::kava::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:25:38   
Pia73
Masaža z Diverin gelom. Zanesljivo pomaga.

:sloncek: tole pa ne bo šlo. Žal vem, kako je, ko te prime v križu,... :hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:28:41   
a.jda
Mojmu se je isto zgodil. Sem mu rekla naj vzame Ketonal, pa ni hotel, kao da ne je zdravil. Ko so bile bolečine neznosne ga je vzel in po pol ure so bolečine minile. Tud drugi dan ga ni nič več bolelo. priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:29:20   
jana30
Naprpsyn 375 mg, dva al pa tri pa naj spi celo noč.
Sem videla da sta se odločla za Rodos.Ne bo vama žal. Pozdravi mi moj najljubši otokiI potujemo čez dobra dva tedna.Ravno danes smo se vrnili s Paga.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:30:23   
jana30
Naprosyn tbl sem mislia-napaka sorry.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
11.6.2005 21:34:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:35:10   
vika1
Bagi,blokada(injekcija),pa tablete KETONAL(svečke),ANALGIN. To sem dobila jaz pred 2 ted. Po blokade še boli kake 3 ure,potem pa tablete in čez 3-4 dni je bilo že bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:45:12   
Anonimen
Mene je pred časom bolel vrat, zelo. In veš kaj mi je pomagalo? 2 lekadola. Brez bolečin sem bila nato po kakšne tri ure, nato sem ponovila vajo. In to kakšne 14 dni...
Sicer pa fizioterapevti priporočajo masažo z ledom. Daj v jogutrov lonček vodo in v zmarzovalnik. Ko bo nastal led, ga primi s kuhinjskim servetkom in masiraj po križu. Moja teta je fizioteravtka in vedno to priporoča. Moji mami, ki jo občasno zagrabi v križu, pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:49:29   
Gina
Naklofen, ketonal ali kaj podobnega. Če nimaš nič sta tudi dva lekadola za prvo silo vsaj malo boljše kot nič.
Namaži ga z mentoklar kremo (lahko tudi z brinovo ali čem podobnim, kar greje), pa še zmasiraj ga zraven, pazi da ga masiraš po mišicah okrog vretenc in ne po vretencih samih.
Nekaj naj si (po masaži in kremi, če pa tega ne bo, pa v vsakem primeru kar takoj) zavije okrog križa ali kjer ga pač boli, ker toplota zelo pomaga. Pa tistega naj ne snema dol ponoči ali jutri, mora si ves čas gret, če hoče, da bo boljše.
Če imaš doma kozmodisk tudi malo pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 21:52:16   
Gina
Led res nekaterim pomaga , tudi na fizioterapiji so mi ga res svetovali, pri natrganih vezeh, ampak meni ni fajn po njem, mi je še slabše. Meni je boljše po toploti, pa tudi še kar nekaj jih poznam, ki enako prakticirajo. Ampak za tvojega pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
11.6.2005 22:01:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 22:31:04   
Anonimen
Gina, meni isto, pa sem mislila, da sem samo jaz ene čudne sorte. Meni definitivno pomaga gretje. Enkrat me je več kot en mesec bolel križ, da sem hodila cip-cap, potem pa sem bila en dan na vikendu pri starših in sem sedela tako, da sem bila naslonjena na zakurjeno lončeno peč. Kakšne pol ure sem slučajno tako sedela, mi je pasalo. Ko sem vstala, me ni več bolelo... Čudežno.
Torej je res, na nekaterim pomaga tudi toplota. Mene so pa vsi, z mojo materjo na čelu, prepričevali, da edino led lahko res pomaga...

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 22:54:12   
CUKRČEK
Sem mislila, da imam samo jaz doma "invalida":)- ki že kar nekaj časa hodi okoli z kozmodiskom.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 23:31:54   
Annny
Verjela ali ne- pomaga najbolj magnetni trak za križ npr. tisti 'od Dr. Levina' 8):miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 23:34:18   
mehurčica
Tako, kot je napisala Splišni v zgornjem postu. V jogurtov lonček daj žličko, ki bo zamrznila z ledom, tako da potem z držajem od žličke držiš ledeno kocko in masiraš. S tem mu masiraj 3-največ 5 minut, 3x na dan, ene 3 dni. Potem pa lahko mene pokličeta, da ga zmasiram. Sem maserka namreč-ne vem, če si vedela.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 23:35:37   
mehurčica
Aja, kakšna krema, ki je posebej za sklepe bo prav prišla in šentjanževo olje.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako lahko pomagam...
11.6.2005 23:50:20   
india
Dobra masaža, nekaj toplega okol pa svečko v rit!
Pa bo spal ko:duda:!

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako lahko pomagam...
12.6.2005 6:49:17   
Lunca1
A je kaj bolje? Samo če ni hotel svečke, ga pa očitno še ni dost bolel?:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
12.6.2005 7:46:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako lahko pomagam...
12.6.2005 8:30:41   
mehurčica
"blažimo bolečine in čakamo, da ga spusti"--->Ja, tako je tudi v mojih primerih.:(

Zadnjič sem se zmenla s prijateljico-maserko, da se bova zmasirali in seveda sva obsedele na stolih in čvekale.:zmeden: Čeprav že nujno rabim masažo.

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?