[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2005 21:18:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Teni_ -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:20:17)

Malo ga zmasiraj, mogoče bo boljše. Ja, pa to tvojo možnost tudi probaj, mogoče bo čudežno ozdravel.

LP,
Mojca:nosecka:

tjaga -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:23:30)

Bagi :sloncek: mu ne bo pomagal. Meni je pomagala akupresura, ki pa je ti ne obvladaš. Zato ti predlagam, da si v ušesa vtakneš čepke in ko bo tvoj :love: jamral, samo prijazno kimaš in ga božaš po glavi.
Sicer pa, če ne bo bolje, ga spodi k zdravniku. Za začetek mu lahko pomagajo s kakšno blokado in tableti proti bolečinam (izhod v sili).
:kava::kuza::kava::kuza:

Pia73 -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:25:38)

Masaža z Diverin gelom. Zanesljivo pomaga.

:sloncek: tole pa ne bo šlo. Žal vem, kako je, ko te prime v križu,... :hudicek:

a.jda -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:28:41)

Mojmu se je isto zgodil. Sem mu rekla naj vzame Ketonal, pa ni hotel, kao da ne je zdravil. Ko so bile bolečine neznosne ga je vzel in po pol ure so bolečine minile. Tud drugi dan ga ni nič več bolelo. priporočam.

jana30 -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:29:20)

Naprpsyn 375 mg, dva al pa tri pa naj spi celo noč.
Sem videla da sta se odločla za Rodos.Ne bo vama žal. Pozdravi mi moj najljubši otokiI potujemo čez dobra dva tedna.Ravno danes smo se vrnili s Paga.

jana30 -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:30:23)

Naprosyn tbl sem mislia-napaka sorry.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2005 21:34:51)

vika1 -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:35:10)

Bagi,blokada(injekcija),pa tablete KETONAL(svečke),ANALGIN. To sem dobila jaz pred 2 ted. Po blokade še boli kake 3 ure,potem pa tablete in čez 3-4 dni je bilo že bolje.

Anonimen -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:45:12)

Mene je pred časom bolel vrat, zelo. In veš kaj mi je pomagalo? 2 lekadola. Brez bolečin sem bila nato po kakšne tri ure, nato sem ponovila vajo. In to kakšne 14 dni...
Sicer pa fizioterapevti priporočajo masažo z ledom. Daj v jogutrov lonček vodo in v zmarzovalnik. Ko bo nastal led, ga primi s kuhinjskim servetkom in masiraj po križu. Moja teta je fizioteravtka in vedno to priporoča. Moji mami, ki jo občasno zagrabi v križu, pomaga.

Gina -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:49:29)

Naklofen, ketonal ali kaj podobnega. Če nimaš nič sta tudi dva lekadola za prvo silo vsaj malo boljše kot nič.
Namaži ga z mentoklar kremo (lahko tudi z brinovo ali čem podobnim, kar greje), pa še zmasiraj ga zraven, pazi da ga masiraš po mišicah okrog vretenc in ne po vretencih samih.
Nekaj naj si (po masaži in kremi, če pa tega ne bo, pa v vsakem primeru kar takoj) zavije okrog križa ali kjer ga pač boli, ker toplota zelo pomaga. Pa tistega naj ne snema dol ponoči ali jutri, mora si ves čas gret, če hoče, da bo boljše.
Če imaš doma kozmodisk tudi malo pomaga.

Gina -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 21:52:16)

Led res nekaterim pomaga , tudi na fizioterapiji so mi ga res svetovali, pri natrganih vezeh, ampak meni ni fajn po njem, mi je še slabše. Meni je boljše po toploti, pa tudi še kar nekaj jih poznam, ki enako prakticirajo. Ampak za tvojega pa ne vem.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2005 22:01:21)

Anonimen -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 22:31:04)

Gina, meni isto, pa sem mislila, da sem samo jaz ene čudne sorte. Meni definitivno pomaga gretje. Enkrat me je več kot en mesec bolel križ, da sem hodila cip-cap, potem pa sem bila en dan na vikendu pri starših in sem sedela tako, da sem bila naslonjena na zakurjeno lončeno peč. Kakšne pol ure sem slučajno tako sedela, mi je pasalo. Ko sem vstala, me ni več bolelo... Čudežno.
Torej je res, na nekaterim pomaga tudi toplota. Mene so pa vsi, z mojo materjo na čelu, prepričevali, da edino led lahko res pomaga...

CUKRČEK -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 22:54:12)

Sem mislila, da imam samo jaz doma "invalida":)- ki že kar nekaj časa hodi okoli z kozmodiskom.

Annny -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 23:31:54)

Verjela ali ne- pomaga najbolj magnetni trak za križ npr. tisti 'od Dr. Levina' 8):miska::miska::miska:

mehurčica -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 23:34:18)

Tako, kot je napisala Splišni v zgornjem postu. V jogurtov lonček daj žličko, ki bo zamrznila z ledom, tako da potem z držajem od žličke držiš ledeno kocko in masiraš. S tem mu masiraj 3-največ 5 minut, 3x na dan, ene 3 dni. Potem pa lahko mene pokličeta, da ga zmasiram. Sem maserka namreč-ne vem, če si vedela.:zmeden2:

mehurčica -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 23:35:37)

Aja, kakšna krema, ki je posebej za sklepe bo prav prišla in šentjanževo olje.

india -> Kako lahko pomagam... (11.6.2005 23:50:20)

Dobra masaža, nekaj toplega okol pa svečko v rit!
Pa bo spal ko:duda:!

Lunca1 -> Kako lahko pomagam... (12.6.2005 6:49:17)

A je kaj bolje? Samo če ni hotel svečke, ga pa očitno še ni dost bolel?:zmeden:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.6.2005 7:46:14)

mehurčica -> Kako lahko pomagam... (12.6.2005 8:30:41)

"blažimo bolečine in čakamo, da ga spusti"--->Ja, tako je tudi v mojih primerih.:(

Zadnjič sem se zmenla s prijateljico-maserko, da se bova zmasirali in seveda sva obsedele na stolih in čvekale.:zmeden: Čeprav že nujno rabim masažo.

Stran: [1]