|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.5.2005 11:30:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako se kuha pasulj?
7.5.2005 11:41:57   
emaa
Čebulo nasekljaj, vrži v lonec (bo malo drugače, ker jaz ponavadi ne uporabljam kuhan fižol), dodaj na tenko narezan korenček (na ribežen najbolje, idelano bi blo, če bi bil razkuhan, ker tolk časa verjetno ne boš pasulj cmarila, da se bo razkuhalo korenje), fižol, lahko vodo od fižola, klobase, začimbe, dodaj še malo vode in kuhaj kako uro počasi. Za zgostit je najboljša, da na zaseki rahlo prepražiš papriko v prahu (mešaj malo pekoče in malo sladke, da je pasulj rahlo pikanten, oz. po okusu) in moko in nato vliješ v pasulj. Pazi, da ga že prej ne boš preveč solila, da pa zaseka tak fin okus. Lahko poleg moke stisneš malo paradižnikove mezge, ni pa nujno. Paprike pa le daj dovolj, da bo imel pasulj barvo, ne smeš pa paprike prežgat, najprej moko, pol pa še papriko vmešaj.
Upam, da nisem zmedeno napisala in da ti kaj pomaga

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako se kuha pasulj?
7.5.2005 11:49:53   
tinčica
ja pa potem ko bojo lepo popapcali hitro stran, sej veš pet moških riti pa pasulj o to je atomska bomba.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako se kuha pasulj?
7.5.2005 11:50:30   
biba77
:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
7.5.2005 12:01:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako se kuha pasulj?
7.5.2005 12:41:32   
k1
drugače pa imaš na www.kulinarika.net (kulinarična slovenija) zelo dobre recepte enolončnic (oz. vseh receptov) - jaz po tistih receptih delam ričet, in noben baje še ni tako dobrega jedel

:sloncek::sloncek:

Pa dober tek!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako se kuha pasulj?
7.5.2005 14:07:56   
lin
UUUUUUUUUUUUU,nevem če je to dobra odločitev,pol bo pokalo pri hiši:)-:)-:)-:)-:)-,ne ne hecam se ti jim kr naredi se bodo fino najedli pa še sigurno ti bodo ful hvaležni,vem ker ko so nam delali delavci in si jim kakšen topel obrok skuhal(čeprav nam je reku na začetku njihov šef,da jim ni treba nič dajat ker dobijo malico plačano)so bli bogi tako hvaležni,saj so drugače po cel dan na sendvičih,no ne vsi ma večina

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
7.5.2005 14:29:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako se kuha pasulj?
7.5.2005 14:50:59   
lin
Joj Bagi hitro ven na zrak,pa vsa okna v hiši pusti odprta da se fajn prezrači:)-:)-:)-:)-,sporoči e ste preživeli:bravo::)-:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako se kuha pasulj?
7.5.2005 18:02:21   
Anonimen
zdej vrjetn že prepozno pa za drugič, v loncu najprej popraži mal čebule, pol pa js operem fižol pa ga fliknem not, lohk seveda tut klobase, pol pa še tist fant zmešam z deci vode pa not zlijem pa kuham mogoč 20 min, ker je fižol itak že kuhan kobase pa tut. in to je to :) simpl ko pasulj :)

lp, lara

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako se kuha pasulj?
9.5.2005 7:30:45   
Lunca1
Pa še moj ecept.

PASULJ

V ekonom daš olje (pokrito dno), 1 1/2 žlice moke, 2 žlici sladke paprike, noževo konico ostre paprike in pomešaš- NE PRAŽI! Dodaš fižol (lahko 1 veliko odcejeno konzervo belega fižola). Zaliješ z vodo - toliko da je fižol pokrit. Dodaš jušno kocko. Olupiš 2 čebuli in jih na drobno nasekljaš ter daš v lonec. Dodaš lahko tudi malo paradižnikove mezge, 1 prekajeno klobaso ali prekajena rebra. Zapreš in kuhaš 10 do 15 minut (v ekonomu).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
9.5.2005 11:49:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako se kuha pasulj?
9.5.2005 12:11:34   
Lunca1
Boš pa mal dalj kuhala:).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......