|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.5.2005 19:23:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet oktobrčice
3.5.2005 20:18:10   
AKŠ
kako lepo....moja pikica pa še nič (čeprav na NS je bla pa tako živahna)

komi čakam da jo začutim.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet oktobrčice
3.5.2005 21:00:52   
MojcaG
joj kako ti je fajn.. mojo :duda: je tudi sonček božal na morju, pa še nič.. :) ne, saj vem, da je še prezgodaj.. jutri bom stopila v 16.teden, potem pa še kakšen teden in bi že moralo biti..

tudi jaz komi čakam da jo začutim..

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet oktobrčice
4.5.2005 6:30:03   
Udb
Punce se bom kar tukaj še jaz oglasila!!

Včeraj sem prišla zvečer domov, se ulegla na kavč...in ne boste verjele.....blup ...blup....blup...MOJ :duda: me je brcnil!!!!!!!!!!!!!!!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Saj potem sem se spraševala, če je to že sploh mogoče - prva nosečnost, 16t2d - je možno?? Jaz sem 100% da je bilo to to!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet oktobrčice
4.5.2005 8:41:28   
žužu
udb, seveda je možno. jaz sem svoje tri vedno zelo zgodaj začutila. tudi sedaj se že kar lep čas spoznavamo in brcamo:bravo::bravo::bravo:
drugače pa pri nas vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet oktobrčice
4.5.2005 11:32:27   
ivana25
Ojla!

Tudi jaz sem prvič noseča in sem že v 13. tednu nekaj čudnega čutila v spodnjem delu trebuha, ki pa ni bilo enako pretakanju tekočin in zraka v prebavilih... po tem ponavadi prdneš, :ups:
Tisto, kar pa sem čutila pa je bilo zelo smešno, res se čuti kot BLUP... ampak zelo nežno- sem morala biti čisto mirna in pozorna.

Zdaj (v 15.tednu) čutim enako, a malo bolj intenzivno, tako da sem sigurna, da je to :duda:

Buši pa mi je kar naenkrat bolj močno zrasel- nič čudnega, če pa je moja maternica baje velika že za eno manjšo melono.

Ojoj! Melono bi jedla... :)
Se bom zadovoljila kar z jagodami... mogoče bo pomagalo!

Lepo se imejte in božajte bušije!

Ivana

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet oktobrčice
4.5.2005 11:41:38   
Udb
IVANA :)-:)-:)- jaz si pa že 2 tedna želim jesti lubenico!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet oktobrčice
4.5.2005 12:31:36   
bambi
Udb, to si mi pa vzela z jezika..... jaz lubenico sanjam že par dni.... pa bomo morali še malo počakat :(

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet oktobrčice
4.5.2005 12:39:05   
Udb
ja, bambi - pri nas še nič ne kaže, da bi jih kje že imeli!! :(( Bom morala pa jagode kupiti!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
4.5.2005 14:01:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?