[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.5.2005 19:23:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

AKŠ -> Spet oktobrčice (3.5.2005 20:18:10)

kako lepo....moja pikica pa še nič (čeprav na NS je bla pa tako živahna)

komi čakam da jo začutim.....

MojcaG -> Spet oktobrčice (3.5.2005 21:00:52)

joj kako ti je fajn.. mojo :duda: je tudi sonček božal na morju, pa še nič.. :) ne, saj vem, da je še prezgodaj.. jutri bom stopila v 16.teden, potem pa še kakšen teden in bi že moralo biti..

tudi jaz komi čakam da jo začutim..

Udb -> Spet oktobrčice (4.5.2005 6:30:03)

Punce se bom kar tukaj še jaz oglasila!!

Včeraj sem prišla zvečer domov, se ulegla na kavč...in ne boste verjele.....blup ...blup....blup...MOJ :duda: me je brcnil!!!!!!!!!!!!!!!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Saj potem sem se spraševala, če je to že sploh mogoče - prva nosečnost, 16t2d - je možno?? Jaz sem 100% da je bilo to to!!!

žužu -> Spet oktobrčice (4.5.2005 8:41:28)

udb, seveda je možno. jaz sem svoje tri vedno zelo zgodaj začutila. tudi sedaj se že kar lep čas spoznavamo in brcamo:bravo::bravo::bravo:
drugače pa pri nas vse v redu.

ivana25 -> Spet oktobrčice (4.5.2005 11:32:27)

Ojla!

Tudi jaz sem prvič noseča in sem že v 13. tednu nekaj čudnega čutila v spodnjem delu trebuha, ki pa ni bilo enako pretakanju tekočin in zraka v prebavilih... po tem ponavadi prdneš, :ups:
Tisto, kar pa sem čutila pa je bilo zelo smešno, res se čuti kot BLUP... ampak zelo nežno- sem morala biti čisto mirna in pozorna.

Zdaj (v 15.tednu) čutim enako, a malo bolj intenzivno, tako da sem sigurna, da je to :duda:

Buši pa mi je kar naenkrat bolj močno zrasel- nič čudnega, če pa je moja maternica baje velika že za eno manjšo melono.

Ojoj! Melono bi jedla... :)
Se bom zadovoljila kar z jagodami... mogoče bo pomagalo!

Lepo se imejte in božajte bušije!

Ivana

Udb -> Spet oktobrčice (4.5.2005 11:41:38)

IVANA :)-:)-:)- jaz si pa že 2 tedna želim jesti lubenico!

bambi -> Spet oktobrčice (4.5.2005 12:31:36)

Udb, to si mi pa vzela z jezika..... jaz lubenico sanjam že par dni.... pa bomo morali še malo počakat :(

Udb -> Spet oktobrčice (4.5.2005 12:39:05)

ja, bambi - pri nas še nič ne kaže, da bi jih kje že imeli!! :(( Bom morala pa jagode kupiti!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2005 14:01:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]