|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.3.2005 22:23:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako ste spoznale svoje partnerje?
9.3.2005 22:27:45   
Jančika_
Dolga zgodba...ker se mi je ne da še enkrat pisat, je tu link od debate, kjer je bilo o tem že nekaj govora.:) Še vedno se rada spominjava moje neumnosti:)-.

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=21331&msg=169949&idk=101

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2005 22:28:28   
kaja11
Midva sva se spoznala na srednješolskem plesu... prvega lubčka sva si dala eno leto kasneje na plesu, ki je bil v eni stari stavbi (ki je ni več) 100m stran od fleta, kjer sedaj živiva:)- Poročila sva se čez 11let... sploh nimam občutka, da sva skupaj že 16.5 let. Glede na to, da sva skupaj že "od malih nog" in nama še zmeraj ni dolgčas skupaj.... ne vem, po moje sva si kar usojena:love::love::love:

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2005 22:28:28   
nejcko
Najino srečanje je zame čista potrditev mojega prepričanja, da se vsaka stvar, pa če zgleda še tako slaba, zgodi z nekim namenom.
Spoznala sva se na rojstnodnevni zabavi ene punce, ki je prijateljica mojega bivšega (najhujša nočna mora mojega življenja).

Eto, to je to, ničkaj romantično, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2005 22:28:58   
Naja31
Evo, jaz sem ravno nekam romaticno razpolozena, da malo mojega dragega pohvalim.

Spoznala je naju skupna prijateljica. V ponedeljek bo 9 let odkar sva skupaj, porocena sva dva meseca, aprila pride najin prvi soncek na svet. Ali sva se usojena pa bo zivljenje pokazalo. Na to vprasanje lahko odgovorim pri 80ih :)

Lp, Naja

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2005 22:29:15   
Teni_
Joj, pri naju ni bilo kaj romantično. Spoznala sva se v eni gostilni(kot nekakšna diskoteka). Moja 2 kolega sta bila njegova sosošolca na srednji šoli in smo skupaj plesali. Šla sva malo ven na sprehod in takrat se je vse skupaj začelo. Tisti dan me je peljal domov, potem sva bila cel vikend skupaj, naslednji vikend sem prvič prespala pri njemu in od tistega dne nisva spala niti en dan narazen. No, najbrž sva že vedela, da sva za skupaj.

LP,
Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2005 22:32:24   
NENAJANI
Hoj!!! Dobrodošla nazaj, sem te že prav pogrešala!!!
Mene je prav sram povedat, ampak midva sva se spoznala v gostilni!!
No sicer sva se poznala že iz O.Š., ampak zaljubila sva se v gostilni.
Ko se jaz bila v prvem razredu moj :love: pa v četrtem, me je na šolskem hodniku gledal, jaz pa sem ga zatožila učiteljici in je bil kaznovan!!!:ups::)-:)-:)-:)- Potem sva skupaj hodila v cerkev, kjer je on ministriral, jaz pa sem pela v zboru. Nekako se nikoli nisva dobro spoznala, deloma zato, ker sem jaz bila pač grdi raček, deloma pa zato, ker je on imel svojo družbo jaz pa svojo.
Približno 15 let pozneje se je pa razvila ena sama in prava ljubezen!!!!
Malo zakomplicirana zgodbica, vendar resnična. Ampak skoraj nič romantična, ali pač. Odvisno s katerega kota gledaš!!!!
:love::love::love::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2005 22:33:03   
lin
Joj babe kok ste firbčne,se hecam dej!:)-
Takole, midva z mojim dragim sva se poznala že preden sva začela ene 5 let,sva pa mela ene skupne prijatle,no moja frendica je hodila z njegovim frendom in tako smo se večkrat srečevali na žurih.
Pol pa leta "99" poleti sva se malo bolj zbližala in je preskočila iskrica!Po skori 5 letih partnerstva sva se poročila in čez dober mesec (po poroki)je najina zveza postala popolna(rojstvo Lin)
Septembra bo 6 let odkar sva skupi in morem reč da sva si usojena,no vsaj tako kaže za zdaj ,saj se zelo dobro razumeva(se vačsih tudi malce skregava,ampak tihih dnevov nepoznava)in predvsem sva zelo odkrita in se dosti pogovarjava o vsem!
:love::love::love::love::love::love::love::love:
This is the end!

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2005 22:33:18   
total
:)-,midva sva se spoznala pred 5 let,ko sem jaz hodila še v šolo.Bila sem v internatu in tista nedelja naju je skupaj spojila.Videla sva se v lokalu,me gledal,spremljal in nato mi je natakar prinesela šampanjec:love:.Sem rekla,a zame? In tako sva se spoznala in odtakrat sva nerazdružljiva.Nimaš kaj,bil je pravi đentelmen.

Lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
9.3.2005 22:33:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2005 22:34:47   
Anonimen
Irc!:bravo::)-:love:

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2005 22:43:35   
Bibi-2
Midva pa na netu - ena zmenkasticna stran :bravo::angel::sloncek: je bil ful romanticen in je lepe verze pisal... potem sva se parkrat po mobiju pogovarjala in nisva prav dolgo cakala! V slabem letu se nama je rodil prekrasen in navihan sincek Dominik, ki naju osrecuje cele dneve! Cez 30 dni bo "mlad" eno leto! :duda::duda::duda:

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.3.2005 22:58:12   
Gina
V Festivalni. Je tolk dobr plesu:love:

Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2005 22:58:32   
polona2
Preko javnih del sem delala v ustanovi, kjer je on civilno služil vojsko, veliko sva predebatirala, predvsem o glasbi :zmeden:, potem sva pa kmalu šla na pivo, seveda ni ostalo pri enem, hkh, sem jih pa jaz več nesla kot on ;), najini pivski pohodi so trajali kakšen mesec, potem pa je on vse pokvaril :ups: in mi prinesel svoje srce na pladnju, bila sva pa,hk ,kje drugje kot na pivu (in rocku),
uf, kje je že to :((...

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2005 23:04:14   
Moyca_
v službi- po pol leta zaljubljenosti sva se končno upogumila in šla na pijačo, ter nato seveda začela. Sem pa takoj vedela da je pravi- cel čas sva bila skupaj-sploh ga gledat nisem upala, ker me je bilo strah da se bom izdala. Nisem upala nič rečt-takrat sem imela fanta s katerim sva bila skupaj 6 let.
Njemu se je dogajalo enako. Dokler nisem bila jaz že tako zaljubljena, da sem bivšega pustila, ker mi ni bilo fer.- takrat se pa je moj mož tudi opogumil in me povabil na pijačo-pravzaprav na večerjo v kitajsko na študenske bone (sem jih morala kupit, ker me je priklopil na internet-šele kasneje sem ugotovila kako sranje od modema mi je prodal:)-:)-
ljubim te:love:

Neposredna povezava do sporočila: 15
9.3.2005 23:20:01   
smrček
Jaz sem svoja študentska leta delala v eni gostilni in je prišel na čaj. Potem me je pa povabil na kavico v mojem kraju in jaz nisem šla, ker z gosti nisem hodila ven. Pol pa pride čes ene pol leta zopet na čaj in me je vprašal zakaj me ni blo? Jaz sem pa rekla, da njega ni blo, odprl je denarnico in na dan privlekel račun od takrat ko je pač sam pil kavico:ups::ups::ups:. Pol sem pa jaz povabila.... in tako se je začelo.
Danes mi je žal da nisem takrat šla na kavo.

Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2005 6:49:05   
puri
Mene je pa njegov prijatelj povabil na žur za Novo leto ( Silvestrovo), od prej sem ga pa poznala bolj na videz!
In tam se je začelo! Nato je pa rekel, da me bo poklical,......... čez ene dva dni pa je prišel čist nenapovedan kar k nam domov!
Mene je takrat zelo bolelo grlo, tako da mi je mami na vrat navezala en krompir:zmeden: (baje naj bi pomagal, ampak to smo preizkusili prvič in zadnjič:)-)
Mami je šla odpret in ko sem ga slišala, me je blo tok sram:ups: (bila sem v eni stari trenirki, okrog vratu pa navezan krompir:ups: ), da sem se kar za vrati skrivala!
Nato ga je pa mami kar noter povabila!
On se je obnašal čist normalno, kot da ni nič:)-, sam sem mu jaz prec začela razlagat, zakaj tako zgledam:)-!

Mislila sem, da ga bo po tistem vse minilo, pa ga ni:)

Sedaj sva skupaj že 9 let in imava dva sinčka-:)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2005 7:40:17   
srnica
Jaz sem svojega dragega spoznala preko brata.Čeprav sem tri leta vstrajala kot samska, ker se mi je zdelo da enostavno ne najdem pravega, sem pri njem takoj vedela da je to to.

Od prvega dne živima skupaj, takoj je pustil svoje stanovanje in prišel k meni, jaz pa sem takoj vedela da on in le on.

Verjamem da sva si usojena, ker enostavno res super paševa skupaj, res kot ono, ko veš da si našel svojo drugo polovico, ki je namenjena le tebi.

Nikoli nisem verjela v te stvari, sedaj pa vidim, da me je usoda na najčudovitejši način presenetila.Skupaj pa sva sedaj dve leti in je še vedno kot prvi dan, vsi ki naju poznajo naju občudujejo, ker vidijo da imava res nekaj kar ima le malokdo.

Pa sorry če zgleda da se baham, ampak tako pač je.

Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2005 8:15:00   
Metuljčica04
Mislim,da sma midva z možem edinstvena glede spoznanja.:bravo::bravo:Spoznala sma se na avtobusni postaji na poti v službo nekega vroooočega dne.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

L.p.!:rozica:;):)-

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2005 8:53:13   
Sandra*
Oj! Miva pa prk sms flirt, k ga je mel simobil. :)-:)-:)- edini k sm se sploh pogovarjala z nijm po sms-ih.

Če pa mojga prašate: me je pa pobral k sm štopala:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 20
10.3.2005 8:58:28   
Pikapolonica
Jaz sem bila pa ravno v obdobju, ko so mi vsi govorili, da ga bom spoznala ali v službi ali pa v fitnes centru, ker sem bila non-stop tam. In res sem ga. Sem namreč fizioterapevtka v zdravilišču in moj :love: je takrat ravno prišel tja na terapijo. Nikoli ne bom pozabila, da je bila sreda, ura je bila 7 zjutraj in da sem bila ful sitna, ker sem videla da bom morala že navsezgodaj delati. No, in se je začelo... Beseda je dala besedo, ugotovila sva, da sva oba samska, blizu doma... Samo si pa v začetku nisem niti najmanj mislila, da bova nekoč poročena in imela celo pupiko. Sem bila namreč zaljubljena v nekoga drugega. Pa se je zelo trudil in čez kakšne tri tedne sem se zjutraj zbudila z enim takšnim groznim občutkom v želodcu, da če se pa v tistem trenutku ne bom odločila, ga bom izgubila... In tako sva začela najino pot...

Še ena zanimivost. Rojena sva samo 12 ur narazen in to v isti porodnišnici. In zdaj se vedno hecava, da sva si, ko sva šla z najinima mamicama domov, pomahala in si rekla: SE VIDIVA ČEZ 29 LET!!!!!!

:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 21
10.3.2005 9:48:07   
Anonimen
V gostilni na piru. On s svojo jst s svojo družbo, ampak smo se itak vsi poznal.

Neposredna povezava do sporočila: 22
10.3.2005 9:49:22   
malika
V službi. Ampak najprej mi je bil tak brezvezen frajerček, potem smo začeli skupaj hodit ven, potem pa me je začel zalezovat in klicarit in pošiljat msg,...skratka nekaj se je odločil. In zdaj ima!:bravo:

Aja, pa še poročen je bil takrat :ups::ups::ups:

Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2005 10:12:41   
Titty
No, vidim da nas je kar nekaj, ki smo za bolj "moderen" način :bravo::)-:zmeden:8):ups: in s tem mislim na internet. Tako sva tudi midva prišla skupaj, s tem da nisva tega nikoli nikomur povedala...morda še bova :)-

LP :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 24
10.3.2005 10:35:27   
Annny
Midva sva oba karateista in sva dolgo časa trenirala v istem klubu...hehe, sva se veliko 'tepla', pa je preskočila iskrica:)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?