|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.3.2005 7:56:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:00:36   
tia&silvija
Mene tud zanima!

LP, S&T

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:01:01   
kaja11
Mene tud, mene tud:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:08:08   
Tinca7
Midve trenutno prakticirave pol sedeči položaj. Zečele sva ga pa pri 3 mesecih. Vsak mesec ji dam eno stopnjo višje. Prav sedeč pa je pomoje pri 5-6 mesecih, odvisno od razvitosti otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:14:21   
TARA in MAJ
čisto odvisno od otročka mi smo začeli šele pri 7mesecih

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 8:35:27   
lan
Mi smo ga dali v sportni vozicek pri 4 mesecih in smo ga imela do 6 meseca na najnizji stopnji ( ne cisto vodoravno,ker imamo Quinnyja Frestyle).Potem smo ga pa pocasi dvigovali.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 9:01:26   
BONI*
Mi smo pa zadnjič čisto iz firbca probali dati Luko v športni voziček- Quenny 4xL v čisto spuščen položaj, pa se je naš mali pikec (12.3. bo 3m) čisto zgubil not:ups:. Pasovi za zapenjanje so bili še čisto preveliki:zmeden2: Sicer je bil samo v pajacku (pripravljen za spat). Mogoče bi v kombinezonu bolje zgledalo. Jaz sem pa že tako naveličana globoke košare (Dreemy):( in bi si že ful želela šprtnega vozička.

V polsedeč položaj pa ga ne bi dajala vsaj do 4 meseca, v sedečega pa verjetno ne pred 6 ali 7 mesecem.

Lp, Boni

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 9:36:31   
Taša
Mi smo stari 8 mesecev, sedimo že kar nekaj časa samostojno (cca. od 6 meseca dalje), pa moram rečit da še vedno uporabljamo polsedeči položaj... Maši to najbolj paše in se nič ne buni.. seveda jo včasih dvignem v sedečega ampak več ali manj je v polsedečem položaju....

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 9:40:44   
Anonimen
mi smo športne vozičke a la quinny 4xl uporabljali od samega začetka v čisto ležečem položaju, smo poletni in nismo sploh imeli košare, saj gre naklon v čisto ležeč položaj. otroka nismo nič pripenjali samo eno dekco al neki podložiš da je bolj udobno.

drugače po nasvetih pediatrov ne bi otroku naklona dvigovali do 4 meseca, v čisto sedeč položaj pa ko samostojno sedi.

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sedeči položaj v vozičku
9.3.2005 10:07:40   
andrej1
Nam, pa je na pregledu pri 3 mesecih pediatrinja rekla, da že lahko dvignemo naklon, tako da otrok lahko opazuje okolico (približno 45 stopinj). Tako, da je verjetno vse odnisno od stopnje razvoja otroka. Naš v ležečem ne vzdrži, oz. samo če spi kar pa je redko.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......