[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.3.2005 7:56:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tia&silvija -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 8:00:36)

Mene tud zanima!

LP, S&T

kaja11 -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 8:01:01)

Mene tud, mene tud:bravo:

Tinca7 -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 8:08:08)

Midve trenutno prakticirave pol sedeči položaj. Zečele sva ga pa pri 3 mesecih. Vsak mesec ji dam eno stopnjo višje. Prav sedeč pa je pomoje pri 5-6 mesecih, odvisno od razvitosti otroka.

TARA in MAJ -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 8:14:21)

čisto odvisno od otročka mi smo začeli šele pri 7mesecih

lan -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 8:35:27)

Mi smo ga dali v sportni vozicek pri 4 mesecih in smo ga imela do 6 meseca na najnizji stopnji ( ne cisto vodoravno,ker imamo Quinnyja Frestyle).Potem smo ga pa pocasi dvigovali.

BONI* -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 9:01:26)

Mi smo pa zadnjič čisto iz firbca probali dati Luko v športni voziček- Quenny 4xL v čisto spuščen položaj, pa se je naš mali pikec (12.3. bo 3m) čisto zgubil not:ups:. Pasovi za zapenjanje so bili še čisto preveliki:zmeden2: Sicer je bil samo v pajacku (pripravljen za spat). Mogoče bi v kombinezonu bolje zgledalo. Jaz sem pa že tako naveličana globoke košare (Dreemy):( in bi si že ful želela šprtnega vozička.

V polsedeč položaj pa ga ne bi dajala vsaj do 4 meseca, v sedečega pa verjetno ne pred 6 ali 7 mesecem.

Lp, Boni

Taša -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 9:36:31)

Mi smo stari 8 mesecev, sedimo že kar nekaj časa samostojno (cca. od 6 meseca dalje), pa moram rečit da še vedno uporabljamo polsedeči položaj... Maši to najbolj paše in se nič ne buni.. seveda jo včasih dvignem v sedečega ampak več ali manj je v polsedečem položaju....

Anonimen -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 9:40:44)

mi smo športne vozičke a la quinny 4xl uporabljali od samega začetka v čisto ležečem položaju, smo poletni in nismo sploh imeli košare, saj gre naklon v čisto ležeč položaj. otroka nismo nič pripenjali samo eno dekco al neki podložiš da je bolj udobno.

drugače po nasvetih pediatrov ne bi otroku naklona dvigovali do 4 meseca, v čisto sedeč položaj pa ko samostojno sedi.

lp, lara

andrej1 -> Sedeči položaj v vozičku (9.3.2005 10:07:40)

Nam, pa je na pregledu pri 3 mesecih pediatrinja rekla, da že lahko dvignemo naklon, tako da otrok lahko opazuje okolico (približno 45 stopinj). Tako, da je verjetno vse odnisno od stopnje razvoja otroka. Naš v ležečem ne vzdrži, oz. samo če spi kar pa je redko.

Stran: [1]