|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.2.2005 17:37:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 18:12:29   
ZARJA
Ja, mi smo bli tut med Sanatogenovci :bravo: - mi je bil boljš kot Pikovit... Zdej, ko ga ni več, imamo pa multi - Sanostol. Zelo okusen :sloncek:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 18:17:08   
Mojca P.
Kdaj pa ste s temi sirupi zacele:zmeden:? A cist preventivno, al kaj:zmeden:?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 18:24:28   
ZARJA
Ja, preventivno. Moj sinko je kr precej neješč. Zelenjave skoraj ne je - razen, ko ga prelisičim... Sadja malo več, a mu vseeno dajem sirup.
Mi začnemo jeseni, ko postane hladno, pa čez zimo in tam nekje do poletja.
Tebe najbrž zanima pri kateri starosti, ne? Mi smo začeli - zdi se mi okrog 2. leta...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 18:35:13   
Mojca P.
Smo se cist premajhni...
Hvala Zarja!!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 18:35:33   
BokiMB
Sanatogen sem mu začela dajat pri 7. mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 19:20:35   
Anonimen
Mi smo tudi imeli Sanatogen, ker naš otrok ne je skoraj nič sadja in zelenjave. Samo kake jagode ali grozdje včasih. Sedaj smo imeli enega drugega, pa ne vem katerega. Vem samo, da je bil drag kot hudič. Ga že zmanjkuje, zato sem ga prelila v drugo stekleničko, originalno pa vrgla stra. Zato ne vem, kateri je bil. V manjšo pa ga prelijem zato, da lahko uporabljam injekcijo (Tibor samo tako jemlje sirupe), ker v taveliki steklenici ne doseže več, tudi če jo nagnem.
Ne vem, kaj bom naslednjič kupila. Malo sem mislila na Pikovit.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 19:22:01   
viv_
Mi uporabljamo Pikovit.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vitaminski sirupi
25.2.2005 19:39:41   
mehurčica
Endovital. Sedaj sem pa še Pikovit kupila, ker ni hotel več nič jest. Tudi David ne bi spravil nič dol, če mu nebi dala po injekciji. Splišni, jaz pretočim sirup na žličko, pol pa od tam potegnem z injekcijo.

Pikovit je ful dobrega okusa. Njami-vedno tisto žličko poližem, ko še malo gor ostane.:)-
No, Endovital je tudi dober.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vitaminski sirupi
28.2.2005 8:09:25   
Lenny
Mi mu dajemo Apivital od Medex-a. Mali ga ima rad, kot kaže, pa tudi pomaga. Pa na osnovi medu je, kar mi je všeč!

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?