[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.2.2005 17:37:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ZARJA -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 18:12:29)

Ja, mi smo bli tut med Sanatogenovci :bravo: - mi je bil boljš kot Pikovit... Zdej, ko ga ni več, imamo pa multi - Sanostol. Zelo okusen :sloncek:

Mojca P. -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 18:17:08)

Kdaj pa ste s temi sirupi zacele:zmeden:? A cist preventivno, al kaj:zmeden:?

ZARJA -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 18:24:28)

Ja, preventivno. Moj sinko je kr precej neješč. Zelenjave skoraj ne je - razen, ko ga prelisičim... Sadja malo več, a mu vseeno dajem sirup.
Mi začnemo jeseni, ko postane hladno, pa čez zimo in tam nekje do poletja.
Tebe najbrž zanima pri kateri starosti, ne? Mi smo začeli - zdi se mi okrog 2. leta...

Mojca P. -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 18:35:13)

Smo se cist premajhni...
Hvala Zarja!!:rozica:

BokiMB -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 18:35:33)

Sanatogen sem mu začela dajat pri 7. mesecih.

Anonimen -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 19:20:35)

Mi smo tudi imeli Sanatogen, ker naš otrok ne je skoraj nič sadja in zelenjave. Samo kake jagode ali grozdje včasih. Sedaj smo imeli enega drugega, pa ne vem katerega. Vem samo, da je bil drag kot hudič. Ga že zmanjkuje, zato sem ga prelila v drugo stekleničko, originalno pa vrgla stra. Zato ne vem, kateri je bil. V manjšo pa ga prelijem zato, da lahko uporabljam injekcijo (Tibor samo tako jemlje sirupe), ker v taveliki steklenici ne doseže več, tudi če jo nagnem.
Ne vem, kaj bom naslednjič kupila. Malo sem mislila na Pikovit.

viv_ -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 19:22:01)

Mi uporabljamo Pikovit.

lp

mehurčica -> Vitaminski sirupi (25.2.2005 19:39:41)

Endovital. Sedaj sem pa še Pikovit kupila, ker ni hotel več nič jest. Tudi David ne bi spravil nič dol, če mu nebi dala po injekciji. Splišni, jaz pretočim sirup na žličko, pol pa od tam potegnem z injekcijo.

Pikovit je ful dobrega okusa. Njami-vedno tisto žličko poližem, ko še malo gor ostane.:)-
No, Endovital je tudi dober.

Lenny -> Vitaminski sirupi (28.2.2005 8:09:25)

Mi mu dajemo Apivital od Medex-a. Mali ga ima rad, kot kaže, pa tudi pomaga. Pa na osnovi medu je, kar mi je všeč!

Stran: [1]