|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 11:21:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšna je hrana v jaslih?
7.8.2006 11:29:51   
Anonimen
Pri nas v jaslih zelo dobro vedo, kaj lahko ponudijo otroku staremu eno leto. Tako, da stvari, ki si jih naštela ni na njihovem jedilniku. Prav tako, tudi ni svinjskega mesa in vsa hrana je pripravljena tako, da jo naši miški lahko jedo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 11:30:41   
Anonimen
če ima otrok kakršne težave in določeno hrano ali sestavino ne sme jesti o tem obvestiš vrtec.In potem mu to ne dajejo za papcat
LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2006 11:46:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tery
Moj primer je namreč tak, da mi je pediatrinja do 1 leta močno odsvetovala npr. jajce, breskve, jagode, paradižnik, gobe,...

Saj to so nam vsem odsvetovali, ne samo tebi. Zato bodi kar gotova, da se jaslih s tem ne bodo basali.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 11:54:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2006 11:57:04   
Anonimen
Tukaj imaš jedilnike za vrtec Pedenjped za več tednov. Spodaj imaš za najmanjše 1 - 2 leti. Če pa ima dieto, pa imajo še posebej. Saj verjetno je povsod podobno.

lp

http://www2.arnes.si/~vvzljped/index2.htm

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2006 11:58:30   
Anonimen
Klikneš pa Življenje v vrtcu  - jedilniki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2006 12:03:28   
darjatimci
V jaslih v glavnem ne pazijo pretirano na prehrano.Imajo le prilagojeno za to starost,tisti ki pa imamo določene prepovedi ali pa diete,pa moramo prinesti potrdila,kakšno hrano otrok lahko je.Mi smo na dieti in imamo potrdilo in tudi seznam priporočenih izdelkov,ki jih lahko je in tudi kaj ne sme.V glavnem ni težav,so se tudi vzgojiteljice že navadile,se pa tudi zgodi kakšen kiks in dobi npr. sojin jogurt z jagodami ali pa breskov sok, piti ne sme tudi čaja,ki ga imajo drugi otroci,vedno se lahko kdo zmoti,saj smo samo ljudje.No v glavnem sigurno boš rabila potrdilo,zato se kar pozanimaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 12:12:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2006 12:31:13   
tt79
Nalin, kaj misliš svojmu otroku večno pasirat hrano, če ne bo imel potrpljenja? user posted image

Mislim da je problem bolj v tvojem potrpljenju kot v njegovem. V jaslih mu hrano zagotovo ne bodo pasirali, kar se mi zdi pravuser posted image , ti pa se potrudi bit bolj vztrajna, pa bo tudi tvoj otrok začel jesti nepasirano hrano!

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2006 21:23:01   
nana 27
Naš je koščke, ampak v vrtcu so pa na prvem sestanku rekli, da pasiranje ni problem (je kar nekaj staršev vprašalo glede hranjenja), tako da Nalin ti kar prosi vzgojiteljico, da mu hrano spasirajo ali pa pretlačijo.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 23:05:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 23:07:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2006 11:45:21   
copka77

Naš se z minimalnimi koščki pri 10 mesecih tako davi, da meni mine do vsega...in ja, valda mu raje pasiram kot da ga zadavim, lepo vas prosim. Pazite, pa ima že 8 zobkov!!!
tako da nalin, nič se sekirat...eni so taki,drugi drugačni, menda pa se lahko do takrat v vrtcu prilagodijo...
Nekateri pa baje pri tej starosti jedo že celo sladko koruzico, cel grahek in fizol...pa skoraj verjet ne morem!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2006 12:10:00   
Anonimen
copka,jaz sem svojemu sinu nehala pasirati že pri 8 mesecih

(odgovor članu copka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2006 13:25:27   
copka77
Ok.nič ne rečem.Pridi k meni pa poglej kake življenske boje priti do zraka, kašelj, solzne in rdeče oči, bruhanje in siljenja na bruhanje izvaja moj, ko mu pri 10. dam nepasirano.Pa boš videla zakaj še vedno pasiram...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2006 13:28:59   
Anonimen
copka a sem kaj rekla.Sem samo povedala od koliko mesecev jaz svojemu ne pasiram več.
kako je pri drugih me ne zanima,saj mati najboljše ve za svojega otroka.drugače bi bilo,če bi jaz čuvala tvojega otroka,potme bi me zanimalo

(odgovor članu copka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2006 16:32:43   
Anonimen
Naš je bil izreden NEjedec, tako da me je skrbelo vse sorte stvari. Prve dni v vrtcu ni jedel nič, tako da so mu pasirale malone VSE. Pa ni nič pomagalo, še zmeraj ni hotel jesti.

Pasirajo, pač vprašaj. Saj tudi njim ni ravno enostavno, ko vidijo, da so otroci v vrtcu zelo neješči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

kaj menite
cupacups

je danasnja politika kriva za recesijo

da,vse v njihov zep sele nato delavci (93%)

ne, so posteni (7%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!