[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2006 11:21:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 11:29:51)

Pri nas v jaslih zelo dobro vedo, kaj lahko ponudijo otroku staremu eno leto. Tako, da stvari, ki si jih naštela ni na njihovem jedilniku. Prav tako, tudi ni svinjskega mesa in vsa hrana je pripravljena tako, da jo naši miški lahko jedo.

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 11:30:41)

če ima otrok kakršne težave in določeno hrano ali sestavino ne sme jesti o tem obvestiš vrtec.In potem mu to ne dajejo za papcat
LP

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 11:46:11)

IZVIRNO SPOROČILO: tery
Moj primer je namreč tak, da mi je pediatrinja do 1 leta močno odsvetovala npr. jajce, breskve, jagode, paradižnik, gobe,...

Saj to so nam vsem odsvetovali, ne samo tebi. Zato bodi kar gotova, da se jaslih s tem ne bodo basali.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2006 11:54:37)

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 11:57:04)

Tukaj imaš jedilnike za vrtec Pedenjped za več tednov. Spodaj imaš za najmanjše 1 - 2 leti. Če pa ima dieto, pa imajo še posebej. Saj verjetno je povsod podobno.

lp

http://www2.arnes.si/~vvzljped/index2.htm

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 11:58:30)

Klikneš pa Življenje v vrtcu  - jedilniki.

darjatimci -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 12:03:28)

V jaslih v glavnem ne pazijo pretirano na prehrano.Imajo le prilagojeno za to starost,tisti ki pa imamo določene prepovedi ali pa diete,pa moramo prinesti potrdila,kakšno hrano otrok lahko je.Mi smo na dieti in imamo potrdilo in tudi seznam priporočenih izdelkov,ki jih lahko je in tudi kaj ne sme.V glavnem ni težav,so se tudi vzgojiteljice že navadile,se pa tudi zgodi kakšen kiks in dobi npr. sojin jogurt z jagodami ali pa breskov sok, piti ne sme tudi čaja,ki ga imajo drugi otroci,vedno se lahko kdo zmoti,saj smo samo ljudje.No v glavnem sigurno boš rabila potrdilo,zato se kar pozanimaj.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2006 12:12:39)

tt79 -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 12:31:13)

Nalin, kaj misliš svojmu otroku večno pasirat hrano, če ne bo imel potrpljenja? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mislim da je problem bolj v tvojem potrpljenju kot v njegovem. V jaslih mu hrano zagotovo ne bodo pasirali, kar se mi zdi prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ti pa se potrudi bit bolj vztrajna, pa bo tudi tvoj otrok začel jesti nepasirano hrano!

nana 27 -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (7.8.2006 21:23:01)

Naš je koščke, ampak v vrtcu so pa na prvem sestanku rekli, da pasiranje ni problem (je kar nekaj staršev vprašalo glede hranjenja), tako da Nalin ti kar prosi vzgojiteljico, da mu hrano spasirajo ali pa pretlačijo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2006 23:05:28)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.8.2006 23:07:47)

copka77 -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (8.8.2006 11:45:21)

Naš se z minimalnimi koščki pri 10 mesecih tako davi, da meni mine do vsega...in ja, valda mu raje pasiram kot da ga zadavim, lepo vas prosim. Pazite, pa ima že 8 zobkov!!!
tako da nalin, nič se sekirat...eni so taki,drugi drugačni, menda pa se lahko do takrat v vrtcu prilagodijo...
Nekateri pa baje pri tej starosti jedo že celo sladko koruzico, cel grahek in fizol...pa skoraj verjet ne morem!?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (8.8.2006 12:10:00)

copka,jaz sem svojemu sinu nehala pasirati že pri 8 mesecih

copka77 -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (8.8.2006 13:25:27)

Ok.nič ne rečem.Pridi k meni pa poglej kake življenske boje priti do zraka, kašelj, solzne in rdeče oči, bruhanje in siljenja na bruhanje izvaja moj, ko mu pri 10. dam nepasirano.Pa boš videla zakaj še vedno pasiram...

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (8.8.2006 13:28:59)

copka a sem kaj rekla.Sem samo povedala od koliko mesecev jaz svojemu ne pasiram več.
kako je pri drugih me ne zanima,saj mati najboljše ve za svojega otroka.drugače bi bilo,če bi jaz čuvala tvojega otroka,potme bi me zanimalo

Anonimen -> RE: kakšna je hrana v jaslih? (8.8.2006 16:32:43)

Naš je bil izreden NEjedec, tako da me je skrbelo vse sorte stvari. Prve dni v vrtcu ni jedel nič, tako da so mu pasirale malone VSE. Pa ni nič pomagalo, še zmeraj ni hotel jesti.

Pasirajo, pač vprašaj. Saj tudi njim ni ravno enostavno, ko vidijo, da so otroci v vrtcu zelo neješči.

Stran: [1]