|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "sam svoj kuhar"
22.7.2005 16:45:38   
Nina_
mene pa zanima kako je vam všeč hrana ki jo skuhate? jz sm namreč še v fazi učenja kuhanja,ampak men ni všeč nič kar sama skuham...čeprav fant ali kolegica pohvali hrano, men ni všeč...nevem al se najem vonja že med kuhanjem al zakaj tako? jz upam da ne bo to cleo življenje,ker pol bo pa res sam sendviče jedla,golaž(to je edino kar mi je všeč) in pa sladice..Kako je bilo pa pri vass ko ste začele kuhat?vam je dišala vaša hrana al vam tut ni bilo do nje ko je bila postrežena na mizi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   "sam svoj kuhar"
22.7.2005 16:48:34   
Ro-La
ko sem ekperimentirala mi je hrana smrdela, ker sem v vsako jed vrgla sir- bljak, kar tako, zdaj pa je vse mnjami, kuham pa po občutku- kolko pač kuham:)-

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 16:51:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 16:57:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   "sam svoj kuhar"
22.7.2005 17:32:30   
LARIKA
Kar skuham je ponavadi dobro,vsaj vsi hvalijo mojo kuho. Že nekaj časa nisem vče v fazi preiskušanja,razen pri nekaterih jedeh pa pač moram probat če je ok, če ni se tistega recepta izogibam. Drugače pa če mi ne gre,pokličem mami, ki kuha da dol padeš, moj pravi da komaj čaka da bom tak odlična kuharica kot moja mami,ker njegova mami kuha obupno-brez okusa,vsa po istem principu, in vsakič me od njene hrane boli želodec. In ker živimo skupaj se tej kuhi ne morem vedno izogniti,čeprav za naju kuham jaz

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   "sam svoj kuhar"
22.7.2005 17:56:26   
Anonimen
Ja, na začetku je bilo vse bolj vodeno, še posebej kakšna juha. Potem sem odkrila čudoviti svet začimb in je postopoma kar užitno postalo. No, večina stvari. Naredim pa najboljše filane paprike na svetu, baje. Noben se ne rodi kot vrhunski kuhar, učimo se skozi napake in izkušnje.

(odgovor članu Nina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   "sam svoj kuhar"
22.7.2005 19:46:04   
kalimero
Ja, meni je dobro moje kuhanje, pa mojim tudi, če se malo pohvalim veljam za dobro kuharico. Sicer je pa kuhanje moj najljubši hobi, ta drugi najljubši pa jedenje, he,he.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   "sam svoj kuhar"
22.7.2005 20:23:44   
rija
meni pa ni nič dobro, kaj skuham;) in potem zame kuha mami, ki pa to ooooodlično obvlada:bravo:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!