"sam svoj kuhar" (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nina_ -> "sam svoj kuhar" (22.7.2005 16:45:38)

mene pa zanima kako je vam všeč hrana ki jo skuhate? jz sm namreč še v fazi učenja kuhanja,ampak men ni všeč nič kar sama skuham...čeprav fant ali kolegica pohvali hrano, men ni všeč...nevem al se najem vonja že med kuhanjem al zakaj tako? jz upam da ne bo to cleo življenje,ker pol bo pa res sam sendviče jedla,golaž(to je edino kar mi je všeč) in pa sladice..Kako je bilo pa pri vass ko ste začele kuhat?vam je dišala vaša hrana al vam tut ni bilo do nje ko je bila postrežena na mizi?

Ro-La -> "sam svoj kuhar" (22.7.2005 16:48:34)

ko sem ekperimentirala mi je hrana smrdela, ker sem v vsako jed vrgla sir- bljak, kar tako, zdaj pa je vse mnjami, kuham pa po občutku- kolko pač kuham:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.7.2005 16:51:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.7.2005 16:57:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

LARIKA -> "sam svoj kuhar" (22.7.2005 17:32:30)

Kar skuham je ponavadi dobro,vsaj vsi hvalijo mojo kuho. Že nekaj časa nisem vče v fazi preiskušanja,razen pri nekaterih jedeh pa pač moram probat če je ok, če ni se tistega recepta izogibam. Drugače pa če mi ne gre,pokličem mami, ki kuha da dol padeš, moj pravi da komaj čaka da bom tak odlična kuharica kot moja mami,ker njegova mami kuha obupno-brez okusa,vsa po istem principu, in vsakič me od njene hrane boli želodec. In ker živimo skupaj se tej kuhi ne morem vedno izogniti,čeprav za naju kuham jaz

Anonimen -> "sam svoj kuhar" (22.7.2005 17:56:26)

Ja, na začetku je bilo vse bolj vodeno, še posebej kakšna juha. Potem sem odkrila čudoviti svet začimb in je postopoma kar užitno postalo. No, večina stvari. Naredim pa najboljše filane paprike na svetu, baje. Noben se ne rodi kot vrhunski kuhar, učimo se skozi napake in izkušnje.

kalimero -> "sam svoj kuhar" (22.7.2005 19:46:04)

Ja, meni je dobro moje kuhanje, pa mojim tudi, če se malo pohvalim veljam za dobro kuharico. Sicer je pa kuhanje moj najljubši hobi, ta drugi najljubši pa jedenje, he,he.

rija -> "sam svoj kuhar" (22.7.2005 20:23:44)

meni pa ni nič dobro, kaj skuham;) in potem zame kuha mami, ki pa to ooooodlično obvlada:bravo:

Stran: [1]