Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: življenje v leseni hiši ali brunarici 7.6.2011 22:11:53
|
|
|
|
valči
|
Ti povem čez pol leta,ko se bi naj svak vselil v njegovo lastno leseno hišo.Zelo je lepa on pa sploh vidi v njej same +.Če želiš,ti mož kasneje,ko pride domov kako fotko prilepi,da vidiš,kako zgleda. Moževa sestrična z nickom lucika,živi z družino v leseni hišici.Žal mi še ni bilo dsano prit do nje,pa vendar pritožujejo se ravno ne. Kontaktiraj jo,če želič je naša RR.
|
|
RE: življenje v leseni hiši ali brunarici 7.6.2011 22:52:19
|
|
|
|
HuAnita
|
naša je vsa lesena, na zunaj se sicer ne vidi, je videti kot zidana. Meni je všeč v njej, nekako naj bi bolj dihala...
|
|
|
|
RE: življenje v leseni hiši ali brunarici 8.6.2011 8:28:58
|
|
|
|
koala
|
UU ko bom velika bom tudi jaz imela brunarico, tako tapravo. vlači daj prilepite kako sliko gor da bom lahko sline scejala.
|
|
RE: življenje v leseni hiši ali brunarici 8.6.2011 9:55:24
|
|
|
|
žab*ca
|
Tudi mi smo sredi velikega projekta.Končno smo kupili parcelo in bomo tudi imeli leseno hišico.Jaz ravno prebiram forum "pod svojo strehco"-izkušnje s honko-.Poglej tam,zelo zanimive debate.Moj o leseni hiši sanja že par let,jaz pa sem tudi čedalje bolj navdušena. O življenju v njej pa upam da poročam že čez kako leto,dve.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?