življenje v leseni hiši ali brunarici (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

lotty4 -> življenje v leseni hiši ali brunarici (7.6.2011 19:20:40)

Mogoče katera živi v leseni hiši ali brunarici. Me zanima kakšno je živjenje, je res tako kakovostno?

Hvala

valči -> RE: življenje v leseni hiši ali brunarici (7.6.2011 22:11:53)

Ti povem čez pol leta,ko se bi naj svak vselil v njegovo lastno leseno hišo.Zelo je lepa on pa sploh vidi v njej same +.Če želiš,ti mož kasneje,ko pride domov kako fotko prilepi,da vidiš,kako zgleda.
Moževa sestrična z nickom lucika,živi z družino v leseni hišici.Žal mi še ni bilo dsano prit do nje,pa vendar pritožujejo se ravno ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Kontaktiraj jo,če želič je naša RR.

HuAnita -> RE: življenje v leseni hiši ali brunarici (7.6.2011 22:52:19)

naša je vsa lesena, na zunaj se sicer ne vidi, je videti kot zidana.
Meni je všeč v njej, nekako naj bi bolj dihala...

koala -> RE: življenje v leseni hiši ali brunarici (8.6.2011 8:28:58)

UU ko bom velika bom tudi jaz imela brunarico, tako tapravo.

vlači daj prilepite kako sliko gor da bom lahko sline scejala.

žab*ca -> RE: življenje v leseni hiši ali brunarici (8.6.2011 9:55:24)

Tudi mi smo sredi velikega projekta.Končno smo kupili parcelo in bomo tudi imeli leseno hišico.Jaz ravno prebiram forum "pod svojo strehco"-izkušnje s honko-.Poglej tam,zelo zanimive debate.Moj o leseni hiši sanja že par let,jaz pa sem tudi čedalje bolj navdušena. O življenju v njej pa upam da poročam že čez kako leto,dve.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lotty4 -> RE: življenje v leseni hiši ali brunarici (10.6.2011 20:43:07)

Ja vesela bi bila vsake fotografije. Meni jih je veliko všeč, samo mora pa biti tudi ****cionalna. Tisti ki jo imajo mi povejo samo dobre stani, tisti, ki jo nimajo pa iščejo samo slabe strani. Posedanje? Ogrevanje? Inštalacije? Zato bi rada slišala izkušnje tistih ki živijo v njej.
Komaj čakam da gremo na svoje, ne bi pa rada da bi mi nekdo potem rekel : No saj smo ti rekli...."
Hvaležna bom za vse informacije

Stran: [1]