|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šola smučanja v tujini
29.10.2010 13:47:05   
asi79
Letos se odpravljamo na smučanje na Kronplatz, kjer bi našega skoraj 5-letnika radi vpisali v šolo smučanja. Zasledila sem, da Kompas organizira šolo smučanja na Kronplatzu, vendar ne v tistem terminu, ki bi nam ustrezal. Ali mogoče kdo ve za kakšno drugo slovensko agencijo, ki ponuja šolo smučanja na Kronplatzu?

Hvala, LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šola smučanja v tujini
29.10.2010 14:01:56   
Redi
Najboljše je, da se pozanimaš kar tam v Kronplatzu. Ali bi ti rada, da govorijo slovensko?

(odgovor članu asi79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2010 14:05:13   
blaža
Naš tam že dve leti smuča. No lani je šel za en teden tam v šolo smučanja in so bli učitelji z obale, Bertok,...

na koncu so meli še podelitev medalj in priznanj in so bli res fajn.Je pa bil na smučanju zadnji teden v januarju. žal ne vem preko katere agencije, ma nismo nič komplicirali, je šel tja z tastom in taščo, ki grejo vsako leto in so ga pol tam v šolo vpisali.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Redi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2010 14:14:06   
asi79
Za italijanske učitelje vem, da ni problema, da se da kar tam vpisat.... Samo po mojem bi blo boljše, če bi govorili slovensko.

Blaža, a si prepričana, da niste nič v naprej rezervirali? Pa hvala za info :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2010 14:17:36   
Alex01
Poglej tukaj, če je mogoče še kaj drugega poled Italije. 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2010 14:21:25   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: asi79

Za italijanske učitelje vem, da ni problema, da se da kar tam vpisat.... Samo po mojem bi blo boljše, če bi govorili slovensko.

Blaža, a si prepričana, da niste nič v naprej rezervirali? Pa hvala za info :)

Ne nismo nič rezervirali prej, vsak kolkor jaz vem. In so bli učitelji z obale, ki jih poznam. Ker tašča in tast gresta vedno zadnji teden v januarju smučat in ta starejši gre naslednji januar že tretje leto z njima. No in lani sta šla kot ponavadi in sta ga pol vpisala. bi morala vprašat, ma po mojem nista nič rezervirala.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu asi79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2010 14:22:27   
Redi
Na Hrušici je SKIPASS, daj jih malo povprašaj. Upam, da bodo kaj znali povedati. user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?