šola smučanja v tujini (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

asi79 -> šola smučanja v tujini (29.10.2010 13:47:05)

Letos se odpravljamo na smučanje na Kronplatz, kjer bi našega skoraj 5-letnika radi vpisali v šolo smučanja. Zasledila sem, da Kompas organizira šolo smučanja na Kronplatzu, vendar ne v tistem terminu, ki bi nam ustrezal. Ali mogoče kdo ve za kakšno drugo slovensko agencijo, ki ponuja šolo smučanja na Kronplatzu?

Hvala, LP

Redi -> RE: šola smučanja v tujini (29.10.2010 14:01:56)

Najboljše je, da se pozanimaš kar tam v Kronplatzu. Ali bi ti rada, da govorijo slovensko?

blaža -> RE: šola smučanja v tujini (29.10.2010 14:05:13)

Naš tam že dve leti smuča. No lani je šel za en teden tam v šolo smučanja in so bli učitelji z obale, Bertok,...

na koncu so meli še podelitev medalj in priznanj in so bli res fajn.Je pa bil na smučanju zadnji teden v januarju. žal ne vem preko katere agencije, ma nismo nič komplicirali, je šel tja z tastom in taščo, ki grejo vsako leto in so ga pol tam v šolo vpisali.

asi79 -> RE: šola smučanja v tujini (29.10.2010 14:14:06)

Za italijanske učitelje vem, da ni problema, da se da kar tam vpisat.... Samo po mojem bi blo boljše, če bi govorili slovensko.

Blaža, a si prepričana, da niste nič v naprej rezervirali? Pa hvala za info :)

Alex01 -> RE: šola smučanja v tujini (29.10.2010 14:17:36)

Poglej tukaj, če je mogoče še kaj drugega poled Italije. 

blaža -> RE: šola smučanja v tujini (29.10.2010 14:21:25)

IZVIRNO SPOROČILO: asi79

Za italijanske učitelje vem, da ni problema, da se da kar tam vpisat.... Samo po mojem bi blo boljše, če bi govorili slovensko.

Blaža, a si prepričana, da niste nič v naprej rezervirali? Pa hvala za info :)

Ne nismo nič rezervirali prej, vsak kolkor jaz vem. In so bli učitelji z obale, ki jih poznam. Ker tašča in tast gresta vedno zadnji teden v januarju smučat in ta starejši gre naslednji januar že tretje leto z njima. No in lani sta šla kot ponavadi in sta ga pol vpisala. bi morala vprašat, ma po mojem nista nič rezervirala.

Redi -> RE: šola smučanja v tujini (29.10.2010 14:22:27)

Na Hrušici je SKIPASS, daj jih malo povprašaj. Upam, da bodo kaj znali povedati. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]