Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Štipendija - seštevanje 11.10.2011 11:00:02
|
|
|
|
Felicita
|
ko sem bla jest štipendistka ni blo možno prejemat zoisove in še ene štipendije. in mislim, da se tut zdej ne da, glede na to da kot štipendist izjavljaš da: 1. nisem v delovnem razmerju oziroma ne opravljam samostojne registrirane dejavnosti; 2. nisem vpisan v evidenco brezposelnih oseb pri Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje; 3. ne prejemam druge štipendije ali drugih prejemkov za izobraževanje po drugih predpisih; 4. sem seznanjen, da sem v skladu z Zakonom o štipendiranju (Ur. l. RS, št. 59/07, (63/07 - popr.), 40/09 in 62/10 - ZUPJS) in Pravilnikom o dodeljevanju Zoisovih štipendij (Ur. l. RS, št. 51/08, 45/09) dolžan štipenditorju sporočiti vse spremembe, ki vplivajo na štipendijsko razmerje; 5. sem seznanjen s pogoji Javnega poziva za dodelitev Zoisovih štipendij za šolsko/študijsko leto 2011/2012; 6. sem seznanjen, da na podlagi 66. in 139. člena Zakona o splošnem upravnem postopku uradna oseba sklada, ki vodi postopek, iz uradnih evidenc pridobiva podatke, ki so potrebni za ugotavljanje dejanskega stanja in dejstev, pomembnih za odločanje, in tega ne prepovedujem; 7. v primeru uveljavljanja dodatka na dohodek v družini štipendista izrecno dovoljujem, da uradna oseba sklada, ki vodi postopek, pridobiva podatke, ki štejejo za davčno tajnost; 8. so vsi podatki v vlogi resnični, točni in popolni.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Štipendija - seštevanje 11.10.2011 14:01:34
|
|
|
|
poli*
|
Ta možnost bo od 1.1.12 oz. za naslednje šolsko leto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?