Felicita -> RE: Štipendija - seštevanje (11.10.2011 11:00:02)
|
ko sem bla jest štipendistka ni blo možno prejemat zoisove in še ene štipendije. in mislim, da se tut zdej ne da, glede na to da kot štipendist izjavljaš da: 1. nisem v delovnem razmerju oziroma ne opravljam samostojne registrirane dejavnosti; 2. nisem vpisan v evidenco brezposelnih oseb pri Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje; 3. ne prejemam druge štipendije ali drugih prejemkov za izobraževanje po drugih predpisih; 4. sem seznanjen, da sem v skladu z Zakonom o štipendiranju (Ur. l. RS, št. 59/07, (63/07 - popr.), 40/09 in 62/10 - ZUPJS) in Pravilnikom o dodeljevanju Zoisovih štipendij (Ur. l. RS, št. 51/08, 45/09) dolžan štipenditorju sporočiti vse spremembe, ki vplivajo na štipendijsko razmerje; 5. sem seznanjen s pogoji Javnega poziva za dodelitev Zoisovih štipendij za šolsko/študijsko leto 2011/2012; 6. sem seznanjen, da na podlagi 66. in 139. člena Zakona o splošnem upravnem postopku uradna oseba sklada, ki vodi postopek, iz uradnih evidenc pridobiva podatke, ki so potrebni za ugotavljanje dejanskega stanja in dejstev, pomembnih za odločanje, in tega ne prepovedujem; 7. v primeru uveljavljanja dodatka na dohodek v družini štipendista izrecno dovoljujem, da uradna oseba sklada, ki vodi postopek, pridobiva podatke, ki štejejo za davčno tajnost; 8. so vsi podatki v vlogi resnični, točni in popolni.
|
|
|
|