Štipendija - seštevanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Tutan -> Štipendija - seštevanje (11.10.2011 10:25:34)

Iščem in iščem, pa ne najdem [sm=smiley1.gif]
Moja sestrična je prejemnik Zoisove štipendije, ima pa možnost pridobiti tudi kadrovsko štipendijo. In punca je nekje zasledila, da naj bi se po novem zakonu štipendije seštevale do zneska 400€, potemtakem bi lahko imela obe. Ampak jaz tega nikjer ne najdem[sm=zmeden.gif] ... mogoče katera ve kaj več?

Anonimen -> RE: Štipendija - seštevanje (11.10.2011 10:51:38)

Tule dobis vse informacije: http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/razpis/n/zoisove-stipendije-za-solskostudijsko-leto-20112012/

Felicita -> RE: Štipendija - seštevanje (11.10.2011 11:00:02)

ko sem bla jest štipendistka ni blo možno prejemat zoisove in še ene štipendije. in mislim, da se tut zdej ne da, glede na to da kot štipendist izjavljaš da:

1. nisem v delovnem razmerju oziroma ne opravljam samostojne registrirane dejavnosti;
2. nisem vpisan v evidenco brezposelnih oseb pri Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje;
3. ne prejemam druge štipendije ali drugih prejemkov za izobraževanje po drugih predpisih;
4. sem seznanjen, da sem v skladu z Zakonom o štipendiranju (Ur. l. RS, št. 59/07, (63/07 - popr.), 40/09 in 62/10 - ZUPJS) in Pravilnikom o dodeljevanju Zoisovih štipendij (Ur. l. RS, št. 51/08, 45/09) dolžan štipenditorju sporočiti vse spremembe, ki vplivajo na štipendijsko razmerje;
5. sem seznanjen s pogoji Javnega poziva za dodelitev Zoisovih štipendij za šolsko/študijsko leto 2011/2012;
6. sem seznanjen, da na podlagi 66. in 139. člena Zakona o splošnem upravnem postopku uradna oseba sklada, ki vodi postopek, iz uradnih evidenc pridobiva podatke, ki so potrebni za ugotavljanje dejanskega stanja in dejstev, pomembnih za odločanje, in tega ne prepovedujem;
7. v primeru uveljavljanja dodatka na dohodek v družini štipendista izrecno dovoljujem, da uradna oseba sklada, ki vodi postopek, pridobiva podatke, ki štejejo za davčno tajnost;
8. so vsi podatki v vlogi resnični, točni in popolni.

poli* -> RE: Štipendija - seštevanje (11.10.2011 14:01:34)

Ta možnost bo od 1.1.12 oz. za naslednje šolsko leto.

Kerensa* -> RE: Štipendija - seštevanje (11.10.2011 15:53:26)

Znesek katerekoli štipendije (ali skupka večih štipendij) z dodatki pa ne bo smel presegati zneska minimalne plače.

Stran: [1]