|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šok konec 14. tedna
19.7.2006 19:11:37   
Babybea
Pozdravljene!

Sploh ne vem kako bi začela vso zgodbo, kajti za menoj je en hud mesec, ki ga ni lahko pozabiti. Aprila sem naredila test in je bil kot pričakovano user posted image . V sedmem tednu nosečnosti sem šla na pregled, ko sem tudi dobila prvo sliko s pikico. Naslednji pregled sem imela v dvanajstem tednu in po navadnem pregledu me ginekolog pomiri da je vse vredu in da naj pridem na pregled čez 4 tedne. Bil je 26.6. zadnji dan 14. tedna, ko sem zvečer opazila rjav izcedek na dnevnem vložku. Bila sem zelo prestrašena in šla drug dan takoj na pregled k ginekologinji, ker moj zdravnik ni delal. Bala sem se najhujšega, kar se je tudi zgodilo. G mi pove, da  ni utripov in da je plod umrl že pri sedmih-osmih tednih. Solze so mi same od sebe tekle po licu in se nisem mogla nikakor pomiriti, kaj šele sprijazniti. Kako je lahko ginekolog spregledal kaj takega, to se še vedno sprašujem?Drug dan sem seveda imela abrazijo in šla še isti dan domov v upanju, da bo vse ok. Vendar čez en teden opazim svežo kri na dnevnem vložku, grem k ginekologinji (kajti vmes sem zamenjala zdravnika) in mi pove,da me niso dobro sčistili in bo potrebno vse skupaj še enkrat ponoviti. Grem 6.7 spet na abrazijo, ko mi povedo da bo zdaj vse dobro. Ampak se moja mora še vedno nadaljuje. 15.7 opazim spet zelo velik madež rjavega izcedka in grem v bolnico. Zdravnica me pregleda in zadrži na opazovanju za en dan iz preventive. Vendar pa po preiskavah ugotovijo, da je vrednost BHCG v krvi še vedno visoka in me zaradi tega ne pustijo domov. Do takrat niti nisem vedela kaj BHCG v krvi sploh pomeni in zakaj me zaradi tega zadržujejo v bolnici. Zdravnica mi je končno razložila, da imajo to samo nosečnice in da bi morala biti vrednost BHCG pri meni 0. Ker pa so po ponovnih raziskavah ugotovili, da ta vrednost pri meni pada (iz 73 na 45) so me pustili domov. V petek pa moram še enkrat na odvzem krvi da bo vse ok, ker zdravnica noče da bi morali še enkrat naredit abrazijo.
Za menoj je skoraj en mesec more in se še vedno ne morem sprijaznit s tem kaj se z menoj dogaja. Upam samo, da bo vse ok in da bom čez par mesecev lahko čakala na lepše dni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šok konec 14. tedna
19.7.2006 19:15:22   
Minkaa
Držim pesti zate 

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Babybea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2006 21:50:53   
babylove
Ojoj user posted image

(odgovor članu Babybea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2006 21:57:42   
cmokec
Sočustvujem s teboj. user posted image   Res si dala veliko skozi. Upam, da ti dragi stoji ob strani. Želim vama vse dobro. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2006 22:02:44   
x_srečka_x
Žal mi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2006 22:11:29   
Gina
Ja za znoret, kaj teli naši dohtarji počnejo. Zelo mi je žal, da si morala vse to prestati.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2006 23:54:09   
lu155
saj bo bolje...upajmo skupaj....user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2006 11:00:32   
Polona31
Ojla!

Sočustvujem s tabo in upam da sama ne bom nikoli šla skozi takšno preizkušnjo. Vendar nekaj mi pa ni povsem jasno; kako si lahko imela v sebi še nosečniški hormon, če naj bi tvoja pikica umrla že pred tedni? Kaj pa če sploh ni bilo nič narobe  in so zatajile aparature ?
Želim ti čimprejšnje okrevanje!!

(odgovor članu Babybea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2006 12:36:34   
Babybea
Hvala vsem za napisane besede.
Polona31, nosečniški hormon imam v sebi zaradi tega, ker je ostalo še kaj tkiva v meni tudi po drugem čiščenju. Vendar pa ginekologinja nebi rada da bi prišlo do tretjega čiščenja in me je raje zadržala v bolnici ter mi dajala inekcije, da se to tkivo lepo samo od sebe odstrani iz mene. Jutri imam spet pregled in odvzem krvi in bomo videli kaj in kak z menoj. Po vsem kar sem prestala si želim da bi se moje stanje izboljšalo. Seveda, bolečina ob izgubi bo vedno prisotna.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2006 15:11:18   
tinaaja
Babybea - zal mi je user posted image user posted image
Meni so tako na NS povedali, da je nekaj hudo narobe z otrockom in cez en teden sem bila sprejeta v bolnico - UPN. Za vsako je to grozljiv sok, sploh ko je mimo abrazija, ko se zaves, da je konec. ne predstavljam si, da bi se mi to se vleklo s takimi komplikacijami.
HCG pa proizvaja posteljica - zacne se proizvajat ob vgnezditvi.

Upam,da cim prej razresis probleme, predvsem da si custveno opomores in ko bos pripravljena, da cim prej zagledas  user posted image user posted image , ki naj traja vseh 9 mesecev.

(odgovor članu Babybea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2006 15:30:34   
lana38
Jaz sem morlala kar trikrat na abrazijo, ker mi niso uspeli odstraniti ostankov posteljice po UPN. Posteljica izloča beta Hcg, zato je test pozitiven. Na UPN sem bila, ker so na amniocentezi ugotovili, da ima plod kromosomsko napako. user posted image  sem bila 20. tednov, ko sem bila na UPN. Zelo hudo je, če izveš, da je plodek odmrl, ampak še vedno je bolje, kot da na polovici nosečnosti izveš, da ni OK in se moraš sam odločiti za prekinitev nosečnosti, kar se je zgodilo meni. Vsi G in zdravniki so mi odsvetovali, da otroka obdržim, ker bi imel hude napake in bi bil umsko prizadet. Kljub vsemu temu pa sem morala na 3 različne komisije, ki so mi morale odobriti prekinitev user posted image . Vse to se je vleklo celih 12 dni. Od UPN do končne tretje abrazije pa je minilo tudi 14 dni, tako da nas je več, ki smo šle čez vso to kalvarijo in resnoično upam, da bomo nekega dne srečke user posted image  in vesele mamice svojim user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?