Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šiiroko povijanje in Racman bombažne plenica 2.7.2007 18:11:16
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM za tiste 3 navadne tetra plenice za pravilno široko povijanje? 3??? Kdo tako pravi? Jaz dajem eno zloženo tetra plenico, tako so mi pokazali v porodnišnici in tudi na UZ kontroli kolkov pri 6t so rekli, da je tako v redu. Bi pa na oko rekla, da Racmanke manj držijo noge narazen (jih poznam), ampak to nima dost veze s tem ali bo na kontroli OK ali ne. Pri nas ni bilo (je še vedno en kolk 2A) in imamo še 1 mesec širokega povijanja. Lp
|
|
|
|
RE: Šiiroko povijanje in Racman bombažne plenica 2.7.2007 19:21:15
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Nikar mu tiščat 3 plenčke Eno. Pa jaz bi na tvojem mestu vseeno kar na široko povijala s previjalno in pleničko. Odločitev pa je seveda tvoja Lp, L
|
|
|
|
RE: Šiiroko povijanje in Racman bombažne plenica 2.7.2007 20:30:55
|
|
|
|
živa
|
Racmanke so v redu, če se prav spomnim, so mi to tudi v porodnišnici rekli in v materinski šoli (nisem pa več prepričana). In tudi če primerjam povijanje v porodnišnici z racmanko - pri tem mislim zeleno racmanko s pripadajočim (širokim) vložkom - je isto ali so celo racmanke širše. Jaz sem imela isto priporočeno široko povijanje, pa nisem nikoli dajala tetra plenic, vedno racmanke, in moja znanka isto. Na kontroli je bilo vse v redu. Lp, živa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2007 20:56:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Šiiroko povijanje in Racman bombažne plenica 2.7.2007 21:55:26
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz ti svetujem,da povijaš kot si v bolnici-zmajček,trikotna plenica in ena vmes zložena na tri dele,jaz nisem,ko je bilo tako vroče in sem pri kontroli čez 6 tednov dobila ortozo-hlačke,ki jih mora imet 23 ur na dan,to pa ni prijetna stvar dokler se ne navadite.Naša je prvi dan ful jokala,jaz pa zraven ,zdaj pa smo se že lepo navadli,imela pa je tudi en kolk 2A.Pa v MB porodnišnici zadnje čase ful dajejo te ortoze,zato se ti splača potrudit prej s plenicami.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.