|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno nič
21.3.2006 14:16:03   
TanjaS
Po malce premora se vam spet pridružujem - po sedmih mesecih truda še vedno nič

Ne čakamo user posted image okoli 25.3. a raje ne upam (čeprav upam)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še vedno nič
21.3.2006 14:43:10   
delfinčica
TanjaS, lepo, da si se spet pridružila - jaz sem tudi danes po nekaj časa odsotnosti s foruma spet malo pokukala sem gor. Sem na istem kot ti, po sedmih mesecih truda še nič. Jaz si tudi ne upam več upat - si rečem, ko bo, pa bo - ampak reči je enostavno...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2006 14:51:59   
TanjaS
Ja, to je prav nečloveško.
Vsak mesec imam vse znake (psiha!!??), boleča prsa, občutek da mi je malo slabo, polna usta sline, ampak zdaj sploh več ne razlikujem, kaj je res in kaj je domišljija.
Vem, treba je odmisliti pa bo ko bo. Ampak pojma nimam, kako to narediti. Po user posted image nekaj časa gre kak teden pred njo pa pride nervoza, razdraženost,...

Groza.

Delfinčica ali ti že imaš kakega user posted image ali se v prvo trudita. mene tolaži vsaj to, da doma že imam petletnico, ki si tudi že grozno želi bratca ( no, to je njena želja)

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2006 15:17:36   
delfinčica
TanjaS, midva se trudiva za prvega dojenčka. Pri meni je isto, vsak mesec taki in drugačni znaki, zdej mi je M tudi po par dni in celo več začela zamujat... tko, da ne vem - simptomi pri meni so ziher psihološkega izvora. Po eni strani se sekiram, ker sva se šele pri starosti 30 let odločila, da začneva delat na pikici, po drugi strani pa vem, da bi se mi prej zdelo prezgodaj (tudi živela sva v majhnem, 1,5 sobnem stanovanju). Ah, saj se trudim iz meseca v mesec odmislit vse skupaj in it na "ko bo, bo", ampak sej pravi, eno je rečt, drugo tudi zares odmislit.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2006 23:03:47   
klavdijak1
Pozdravljeni soborki za user posted image
No tudi midva z user posted image  se že 9 mesecev trudiva za 2user posted image  pa ni in niuser posted image . Kako je bilo pa pri vama Delfinčica  prvič,
nama je prvi mesec ratal pa sem ker mislila da bo v drugo tud prec ratal. 
A tebi tud kaj psiha nagaja , meni je bilo ta mesec prvič res tako hudo da sem rekla da bova kar en mesec
pavzo naredila sam nisem zdržala tko da spet pridnouser posted image mogoče pa dobim najlepše darilo za rojstni dan.

LP
in javita kako sta kaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 8:31:41   
TanjaS
Klavdija zdravo,

mo delamo že od avgusta (en mesec po ss) pa ni nič. Pred petimi leti sem zanosila takoj prvi mesec, ampak sva rekla ko bo bo in celo pričakovala, da bo nekaj časa trajalo in se je takoj prijelo. Lani, ko se je končalo s ss sva tudi rekla bo ko bo in mislim,  da je bilo drugi ali tretji mesec in to celo, ko sva bila dosti službeno odsotna in v celem mesecu sexala le trikrat ter se prav nič obremenjevala s plodnimi dnevi. Zdaj ko si res želiva pa nič. Moj G pravi, da je verjetno tudi psihično, ker ne vidi razloga, če sem dvakrat brez težav zanosila, zakaj ne bi tudi tokrat. Ampak očitno ne gre in ne gre.

Jaz sem včeraj naredila test (sicer ene dva dni pred M) in je bil -. Tako da zdaj čakamo, da pride user posted image potem bomo pa videli. Mislim,d a je to vse skupaj prav mučno čakati iz meseca v mesec, in počasi e izgubljam upanje, da bo tudi meni se spet pokazal +.

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 10:23:54   
Pinkessa
IZVIRNO SPOROČILO: delfinčica

Ah, saj se trudim iz meseca v mesec odmislit vse skupaj in it na "ko bo, bo", ampak sej pravi, eno je rečt, drugo tudi zares odmislit.

Delfinčica, kako te razumem. Naj najprej povem, da sem nova na forumu. Z možem sva se odločila, da ne bova pazila že pred kakšnimi tremi leti, na ovulacije nisva gledala, sva rekla, ko bo, bo. Vmes me je že pošteno zaskrbelo pa mi je G na pregledu rekla, da ne vidi nobenih težav, da je vse ok. Tudi jaz imam občutek, da bom zanosila, ko bo čas, samo to traja in traja. Ko sem ful zaposlena ali pa na trenutke mi uspe to malo pozabiti in se sprostiti, smpak ko pa pridejo obdobja, tako kot zdaj, pa samo o tem premišljujem. M se mi zaradi psihe vsake toliko spremeni (podaljšajo, cikel krajši itd.), čeprav sem vedno imela točno kot ura. Še teden do M in jajčniki me skoz bolijo oz. jih skoz čutim in že nastala zmeda, razmišljam, če mogoče tokrat bo ... Sem kar jezna nase user posted image A je sploh mogoče to odmislit, če si želiš otroka. To je tako v nas, naše telo, saj ne moraš tega odmislit. Ali je kateri uspelo?

Oh, sem bla dolga, samo je tak dan danes.

Pa še lep pozdrav vsem na forumu user posted image upam, da kmalu zaplavamo na temle oblačku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2006 10:37:39   
hebeba
Pozdravljene punce!

Še ena takšna, ki misli, da je problem v tistem nestrpnem pričakovanju! Tudi jaz si kar naprej govorim..sploh tam okoli ovulacijskih dnevov, da pa res ne smem toliko misliti samo na to, pa evo ga zlomka user posted image user posted image user posted image ..
Midva sva v petem mesecu dela na user posted image . Pa mi moj zmeraj govori, da ko bo bo..naj se ne obremenjujem s tem. Jaz mislim, da je ena izmed finih rešitev tudi ta, da se odpraviva kam na luštno, za kakšen teden..Razmislite tudi ve!

Vem, lahko je reči, da to umakneš iz glave, tako težko pa je to narediti!

Za vse nas upam, da bo spomlad prinesla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....Ko posije sonček!

drage moje, vso srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti..papa

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2006 22:51:05   
kasija78
Pozdrav vsem sotrpinkam!

S partnerjem že od oktobra delava na user posted image , pa se kar noče in noče nič zgoditi. Pa imam, ja tako kot ve, vsak mesec vse sorte znakov. Najbrž je to tisto pričakovanje, ko čakaš na znake in jih prav v vsem vidiš. No, prejšnji mesec me je že kar minevalo potrpljenje, s soncem pa je posijalo več optimizma in se, vsaj trenutno, bolje počutim in ne sekiram. Samo občasno me malce zvije strah, da morda ne bo..., potem pa hitimo naprej user posted image .

Čimprejšnje user posted image user posted image .

kasija

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 19:54:47   
delfinčica
Pozdravljene punce! Jaz tudi mislim, da je res najbolj odmislit vse skupaj, ne gledat na plodne dni, ampak ko je želja tako močno prisotna, enostavno ne moreš odmislit. Saj se lahko zavestno trudiš, a misel je kar prisotna. Upam, da nam bo zdaj, ko so tu lepi in sončni dnevi, hitreje uspelo. Nama ne jesen ne zima nista bili naklonjeni v tem smislu.

Držim pesti za vse nas, da se bomo čimprej o user posted image user posted image in trebuščih pogovarjale, ne pa o razočaranjih ob prihodu M.

Držite se, punce - uspelo nam bo, boste videle!

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2006 21:43:09   
daisy23
Tudi meni je groza, ko pomislim, da je že skoraj eno leto poskušanja mimo. Kako je to skoraj nerazumljivo, ko pomislim, da tako hrepenimo po osebi, ki je sploh še ni, ki jo ne poznamo...Narava dela svoje, očitno.Mogoče je pametno, da poskusite z merjenjem BT, kjer dejansko res spoznaš svoje telo in nihanja.Je pa zelo občutljiva metoda. Ali prakticirate tudi položaj sveče pouser posted image user posted image user posted image   ??Kako se to obnese?Srečno vsem skupaj..mogoče nam pa le rata.

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2006 22:36:52   
delfinčica
Daisy, jaz si že pol leta merim BT - po eni strani je super, ker dodobra spoznaš svoj ciklus, po drugi strani pa dodatna obremenitev, ker hočeš-nočeš šteješ svoje plodne dni in razmišljaš, kdaj bo O. Vzame tisti del spontanosti, ki bi morda pri zanositvi koristil - da se ne obremenjuješ z O.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2006 8:45:41   
TanjaS
Jaz se zaenkrat še uspešno zadržujem od merjenja BT, ampak zdaj pa resno razmišljam,d a bi kupila ovil. teste. Jih je katera probala?
Je ratalo?

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?