Pinkessa -> RE: Še vedno nič (24.3.2006 10:23:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: delfinčica Ah, saj se trudim iz meseca v mesec odmislit vse skupaj in it na "ko bo, bo", ampak sej pravi, eno je rečt, drugo tudi zares odmislit. Delfinčica, kako te razumem. Naj najprej povem, da sem nova na forumu. Z možem sva se odločila, da ne bova pazila že pred kakšnimi tremi leti, na ovulacije nisva gledala, sva rekla, ko bo, bo. Vmes me je že pošteno zaskrbelo pa mi je G na pregledu rekla, da ne vidi nobenih težav, da je vse ok. Tudi jaz imam občutek, da bom zanosila, ko bo čas, samo to traja in traja. Ko sem ful zaposlena ali pa na trenutke mi uspe to malo pozabiti in se sprostiti, smpak ko pa pridejo obdobja, tako kot zdaj, pa samo o tem premišljujem. M se mi zaradi psihe vsake toliko spremeni (podaljšajo, cikel krajši itd.), čeprav sem vedno imela točno kot ura. Še teden do M in jajčniki me skoz bolijo oz. jih skoz čutim in že nastala zmeda, razmišljam, če mogoče tokrat bo ... Sem kar jezna nase [sm=zmeden.gif] A je sploh mogoče to odmislit, če si želiš otroka. To je tako v nas, naše telo, saj ne moraš tega odmislit. Ali je kateri uspelo? Oh, sem bla dolga, samo je tak dan danes. Pa še lep pozdrav vsem na forumu [sm=angel.gif] upam, da kmalu zaplavamo na temle oblačku [sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|