|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čufti
6.7.2014 16:41:24   
mini86
po dolgem času bi se jih spet spravila naresti za v skrinjo

zdj pa kako jih ve naredite..date surove v omako, jih prej popečete na olju, v pečici..


vaš najljubši recept za čufte bi torej prosilauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čufti
6.7.2014 16:54:09   
Izabelina
mlet meso, fant za mlet meso, popečeni na olju, pol pa v paradajzovo omako (na cukru in cimetu)... obvezno s pire krompirjem (nasledn dan, k ostanejo pa speštani čez makarončke)... tamale jih obožujeta, js pa ne jem mletga mesa user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čufti
6.7.2014 17:01:49   
mini86
a se da tud brez tega fanta..kakšen okus pa u bistvu da..a tistega iz menze al ful bolšiga..


a jih samo popečeš- da so z vseh strani rjavi, se pravi na hitro al bol počasi..kok časa jih pa še potem kuhaš..

ponavadi sem jih delala takrat kot filane paprike zdj pa prvič solo

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čufti
6.7.2014 17:05:55   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a se da tud brez tega fanta..kakšen okus pa u bistvu da..a tistega iz menze al ful bolšiga..


a jih samo popečeš- da so z vseh strani rjavi, se pravi na hitro al bol počasi..kok časa jih pa še potem kuhaš..

ponavadi sem jih delala takrat kot filane paprike zdj pa prvič solo


js vse kar je povezan z mletim mesom delam s fantom, tko, da ne vem okus je normaln... lahko pa daš namest tega sama začimbe not, pa zmešaš še s popraženo čebulo... popečem tko, da so lepo zapečeni, v omaki jih pa ne kuham ful časa, ker se mi zdi, da je to hitr fertik...

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čufti
6.7.2014 18:06:55   
Felicita
Tale recept: http://www.kulinarika.net/recepti/3309/mesne-jedi/cufti-v-paradiznikovi-omaki/

Vedno mi rata, edino na kar moraš bit pozorna je, da res dobro vgneteš riž v meso, sicer znajo razpadat. Jaz sicer kroglice naredim tam nekje 4-5 cm v premeru, popečem in potem dokuham še ene 10 - 15 min v omaki.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čufti
6.7.2014 19:21:40   
patrino
Čufti, mljask. Ena izmed redkih jedi, ki jih pri nas z veseljem jemo dva dni. Osebno imam tudi rada čufte narejene s Fantom, ker mi je všeč okus. Vendar jih žal že nekaj let ne smem več delati z njim , ker ta srednji vedno po teh dodatkih dobi flekce po koži. Tako, da jih delam po podobne receptu kot Felicita.
Tudi jaz jih velikokrat naredim za v skrinjo, vendar jih notri nimam ravno dolgo, ker se mi zdi da mleto meso z dodatkom česna v skrinji dobi čuden okus. Ne vem, mogoče sem le jaz občutljiva.S kratka, če jih dam v skrinjo jih ne hranimo dlje kot 14 dni.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čufti
6.7.2014 20:59:42   
Bett
Jaz delam po receptu iz neke stare kuharske knjige, in sicer najprej prepražiš čebulo in dodaš še pest riža. Počakaš, da se ohladi, potem pa to primešaš mletemu mesu. Dodam še slabo žličko soli, na cca 600g mesa, malo kajenskega popra in eno jajce. Oblikujem kroglice, ki jih popečem iz vseh strani, potem pa naredim še omako iz paradižnikovega koncentrata.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: čufti
6.7.2014 21:25:18   
AKP
Delam po čisto istem receptu kot Felicita user posted image in mi vedno uspejo.

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: čufti
6.7.2014 21:34:11   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Bett

Jaz delam po receptu iz neke stare kuharske knjige, in sicer najprej prepražiš čebulo in dodaš še pest riža. Počakaš, da se ohladi, potem pa to primešaš mletemu mesu. Dodam še slabo žličko soli, na cca 600g mesa,


dam navaden poper, nikoli delala s Fanto.. malo kuglice opečem na olju, dodam omako iz mezge in malo sladkorja, kuham .. vedno uspejo

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: čufti
6.7.2014 21:53:34   
HHH

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


IZVIRNO SPOROČILO: Bett

Jaz delam po receptu iz neke stare kuharske knjige, in sicer najprej prepražiš čebulo in dodaš še pest riža. Počakaš, da se ohladi, potem pa to primešaš mletemu mesu. Dodam še slabo žličko soli, na cca 600g mesa,


dam navaden poper, nikoli delala s Fanto.. malo kuglice opečem na olju, dodam omako iz mezge in malo sladkorja, kuham .. vedno uspejo

Meni pa vedno uspejo, ker nikoli ne delam s coca-colouser posted image


(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: čufti
6.7.2014 22:08:09   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: HHH


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


IZVIRNO SPOROČILO: Bett

Jaz delam po receptu iz neke stare kuharske knjige, in sicer najprej prepražiš čebulo in dodaš še pest riža. Počakaš, da se ohladi, potem pa to primešaš mletemu mesu. Dodam še slabo žličko soli, na cca 600g mesa,


dam navaden poper, nikoli delala s Fanto.. malo kuglice opečem na olju, dodam omako iz mezge in malo sladkorja, kuham .. vedno uspejo

Meni pa vedno uspejo, ker nikoli ne delam s coca-colouser posted image





user posted image .. probaj brez Sprita... tudi uspe. Ali pa brez švepsa... to je šele sestavina. Garantiram uspeh!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?