Massa26
|
Da še jaz kaj napišem...... Najprej lep pozdrav vsaki posebej . Ali katera kaj ve, kako je Anitka? Ne morem mimo tega, da vprašam zanjo.. Upam, da sta z uspela prebiti krizo, gor ali dol.. Hati, razumem te iz dna srca.. Ampak obnašanje enih je res navaden ˝podn˝. Take bi dala za ene dva meseca v položaj ˝neplodnih˝, to bi jim psiha delala .. Saj res ne moreš vedeti, kako je, če nisi v neki situaciji, ampak ene osnove so pa lahko vsakomur jasne. biba77, vsakič, ko pišeš o slabosti, si mislim, da bi mi bilo vsaj slabo ... z razlogom seveda . Priznam pa, da vsakič, ko vidim tvoj post, sem dobre volje, ker si . emamair, dobro, da malo spodbujaš. Res je malo zamrlo vse skupaj. Ugotavljam, da nas je nekaj ta starih na Upamo skupaj, bolj medicinske debate so na Težave z zanositvijo, Želimo si novega člana je pa bolj kot ne samo za ta sveže poskušačke. sem se ene parkrat prav trapasto počutila, ko sem pisala zraven, vse smo čakale, vse imele enake znake, večina ta novih seveda nosečih, ene celo ˝končno˝, po treh poskusih, jaz pa z in dolgim nosom . No, malo pretiravam, ampak saj veste, kaj hočem rečt. Skorpija, opažam, da si ful nabita s pozitivno energijo !! Kalina, srečno, naj bo še naprej vse v najlepšem redu! Tantra, ne vem, kaj naj rečem. Drži se. Pia73, bomo .. Tudi jaz pozivam, napišite še kaj... anadejka, Pika74, MucaMaca, Mojca9000, tinkamiška, vse vse vse, tudi druge in seveda f . Aja še to: ali je katera jemala po 1/2 tabletke klomifena? Meni je to predpisal dr. Reš, pa se mi zdi kar malo čudno.. No, saj se ne pritožujem, samo še nisem slišala za tako majhen odmerek.. Da bi le deloval.
|