Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: človek ne jezi se 283. del 7.12.2005 7:53:10
|
|
|
|
Massa26
|
Samo še to sem hotla napisat - če k vsemu skupaj dodamo še malo naveličanosti, ki je po nekaj letih čisto normalna, potem kriza med partnerjema res ni nič čudnega.
|
|
|
|
RE: človek ne jezi se 283. del 7.12.2005 11:02:59
|
|
|
|
biba77
|
Punce, cisto na kratko, ker moram v mesto... Pri nas nic novega, ne vemo se spola. Danes zacnem z zgodnjo materinsko solo in me prav zanima kako bo? Slabosti so se... Zdaj sem bila na sprehodu z mojo . Sva izkoristili soncek... Lep dan vsem in jutri se vam bolj "obsezno javim". Bodite pozitivne!!!!!
|
|
RE: človek ne jezi se 283. del 7.12.2005 12:11:32
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojla, še jaz na hitro.. .sem vidla, da sem bila pogrešana . mal me depra daje zadnje čase , pa če nimam nič vzpodbudnega za napisat ...sem raje tiho. No, ampak nekaj gre le naprej; včeraj sem pri Ribičevi dobila recept za Klomifen in napotnico za spremljanje z UZ, če po treh mesecih ne bo nič, pa verjetno sledi inseminacija. Tko, da status Q upam ,da je mimo. VSem en velik hug . Držte se, bejbe!
|
|
|
|
RE: človek ne jezi se 283. del 9.12.2005 9:08:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
No, punce kje ste danes? Ja, je petek in potem vikend Kaj boste počele? Ste že kaj praznično razpoložene? Boste pekle kekse? Dajte kaj povedat no... Jst bom danes pekla, čeprav ne morem potem tega jest, ker me tako peče zgaga, se tu in tam pregrešim, potem pa ližem Rennie in pijem Donat Božička in Dedka Mraza sem že nabavila in vse lepo zavila, ker kasneje ne bom imela časa, sploh, če se bo punčka ravno tisti čas odločila, da se nama pridruži. Sem pridna ne? Vglavnem želim vam lep dan in lep vikend, pa da se vam stvari čim lepše odvijajo. Zdej pa čisto po tiho....držim pesti za vse vas Tinka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?