|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje ušes
20.7.2009 11:15:40   
emili
Zanima me kako in s čim vi vašim otrokom čistite ušesa??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje ušes
20.7.2009 12:10:18   
Lunca1
s palčko za ušesa, stara sta pa 1,5 leta in 4,5 leta

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2009 12:13:37   
emili
a ni rečeno da se ne sme s palčko

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2009 12:15:13   
Lunca1
Rečeno že, prodajajo jih pa kljub temu. jaz jih tudi sebi s palčko. Za otroke pa uporabljam razširjene. Seveda to delam zelo previdno.

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2009 12:23:00   
mika
Uporabljam bebi palčko, ampak ji ne tlačim noter. Čistim ji samo vidni del že od rojstva, stara je pa 4.5 let.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2009 12:58:26   
tinkatonka
Uporabljam sprej za ušeska Audiosprey - t.j. kot npr fiziološka raztopina, ki jo špricneš v ušesek, malo pomasiraš, obrneš glavo, da steče vodica ven in obrišem s tetra plenico ušesno maslo, ki priteče ven. Bobniča ima ponavadi tudi ob hujšem prehladu vedno lepo vidna in nič vneta. Mogoče tudi tak način čiščenja kaj pomaga pri tem.

Pa še to bi dodala, da Anej prav uživa v tem "masiranju ušesk". Še sam si špricne notr user posted image . Star je pa 3 leta in 4 mesece (tak način čiščenja prakticiram kako leto - od takrat ko vem za ta sprej)

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.7.2009 13:01:15 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2009 13:56:57   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Uporabljam bebi palčko, ampak ji ne tlačim noter. Čistim ji samo vidni del že od rojstva, stara je pa 4.5 let.

Isto. Za mehčanje ušesnega masla pa parafinsko olje. Vsakršni spreji in podobna "kemija" ni zaželena. Preverjeno na ORL-ju, ko smo imeli težave z ušesi...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2009 14:01:01   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: emili

a ni rečeno da se ne sme s palčko

Lahko s palčko - ampak samo ušesno "školjko" - v bistvu tisti del ušesa, ki ga vidiš, in maslo, ki pride ven, v sluhovod je pa res ne smeš tlačiti.

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2009 0:37:40   
Anonimen
mi kr s krpico obrišemo, ker mi je bilo rečeno, da se čisti toliko kot lahko s mezincem

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2009 7:32:07   
lilka
Pravzaprav z ničemer, s palčko še najmanj, so mi zelo odsvetovali. Moja ima zelo zelo veliko ušesnega masla, so nama rekli pediatri, ampak da naj pustimo in da naj ušes nikoli z ničemer ne čistimo, obrišem z pleničko koliko dosežem s prstom.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2009 18:06:25   
SaaS
Ja s parafinskim oljem, ki ga dobiš v lekarni. Kapneš v uho in potem steče maslo ven. s palčko samo zunanji del.

Ko sem bila pred dvem meseci pri otologinji (jaz, ne sin), me je kregala, ker sebi čistim ušesa s palčko. Naj niti pod razno ne delam tega... Potem otrokom sploh verjetno ni dobro.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?