|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje sterilizatorja
9.2.2008 23:37:11   
december06
Mogoče ste to temo že obdelale, pa mi pošljite link.

Imamo sterilizator Mam in se je na dnu, kjer je grelec, začela delati trda bela obloga. In tudi na plastiki. Kako oz. s čim se to ščisti? Ker verjetno tudi učinkovit ni več tako kot bi moral bit.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje sterilizatorja
10.2.2008 0:16:50   
dskubin
Če je vodni kamen, daj not malo vode in kis, ter pusti, da se odmoči, nato pa operi.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2008 9:14:04   
luka jan
V Big Bangu ali Merkurju se kupi ena tekočina za čiščenje vodnega kamna. Prodajajo jo tam, kjer imajo kavne avtomate. Ful fajn ščisti.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2008 10:06:33   
anajmad
Jst pa dajem mal citronke pa vode in prižgem sterilizator in potem ,ko se ohladi,vse lepo umijem.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2008 13:13:57   
urška
kupiš citronsko kislino. eno žličko tega zmešaš s prbližno 1 dcl vode - oz. s tolk kot jo daš v sterilizator ko steriliziraš stekleničke.  mešnanico vliješ v s. in ga prižgeš - pokritega - za 2 minuti. potem to zlješ stran in mašino oplankneš s šisto vodo. če je kaj kamna še ostalo ponoviš posotpek. na koncu ko je kamen odstranjen natočiš vanj vodo in ga užgeš - kot bi hotla sterilizirat, samo da pustiš praznega. to bi itak mogla delat vsaj enkrat mesečno. sicer pa definitivno je postopek čiščenja opisan tudi v navodilih za upoabo. jaz sem pri aventovem dobila zraven celo tak prah s katerim čistiš. ko mi je tega zmanjkalo sem začela uporabljat citronsko kislino.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2008 23:03:38   
december06
Hvala punce.

Sem probala s kisom namakat že prej pa ni šlo. Bo še to sprobala s citronsko.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?