|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj
23.6.2008 12:38:35   
damjanaf
Ali katera čaj za dojenčka sladka? Naš 5mesečni sonček namreč ne bi pil čaja....Naj ga poskusim sladkat?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.6.2008 12:59:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČAJ
23.6.2008 12:39:32   
Volga
Kaj pa če ni žejen?

(odgovor članu damjanaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2008 12:43:53   
Anonimen
Dojiš? Potem verjetno ni žejen.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2008 13:02:06   
damjanaf
Ne dojim več. V tej vročini bi mu pa čaj tudi dodala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2008 13:12:28   
Anonimen
Mogoče pa res ni žejen. user posted image

Kaj pa voda?? Mu gre? Jaz bi na tvojem mestu raje malce sladkala, da bi vsaj nekaj popil. Bolj nekaj, kot nič.

(odgovor članu damjanaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2008 13:29:16   
mateyka
naša je začela z granulami (instant čaj), ker drugega ni hotela. to smo pili nekaj mesecev. nato pa sem ji ponudila vodo (prej je ni marala) in jo ima zdaj raje od čaja, ki ga samo občasno pije zjutraj. sokov pa nikoli ni marala. občasno ponudim, samo (še) nič iz tega. tako da smo sedaj samo na vodi user posted image

p.s. zjutraj in zvečer seveda mleko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čaj
23.6.2008 13:51:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: damjanaf
Ali katera čaj za dojenčka sladka? Naš 5mesečni sonček namreč ne bi pil čaja....Naj ga poskusim sladkat?

Če ga noče na flaško mu ga poskusi dati po žlički. Jaz mu ga ne bi sladkala.

Naša tudi ni hotla čaja in sem ga vsak dan stran zlivala. Sem ji ga pa ves čas ponujala, pa ga tudi ni hotla. Čez čas je najbrž pogruntala, da je zadeva dobra in ga zdaj ful pije. Ji pa naredim Hippovega instant, vendar ful razredčenega (na 300ml eno žličko namesto tri).

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu damjanaf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2008 13:56:02   
ursalara
Jaz tudi ne bi sladkala čaja!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2008 15:30:02   
lili8
Naša pa, ko je res žejna pije nesladkan čaj ali vodo, ko se pa hoče samo malo "nalivat", pa mora biti čaj sčadek. Imam pa HIPP-ovega instant, v katerem je že dodan sladkor.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2008 20:28:58   
ThinkPink
Jaz tudi dajem Hippov instant lajek, ki je že sladkan. Dam pa večje razmerje vode/žličko čaja, tako da ful sladek ni.

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2008 22:40:23   
Naja30
Joj, ne sladkat. Ti ne bo pil drugega kot sladko tekočino, kot moja hčerka. Sam prekuhano vodo mu dej, če bo žejen bo že pil.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2008 9:09:16   
TinaUros
Naš malček tud ni hotel nobene tekočine razen mleka in to kar veliko časa mi je zavračal čaje. Nakar sem mu kupila Hippov instant zeliščni čaj za dojenčke. Res je sladkan, ma  vsaj zadosti tekočine popije. Ponoči, ko se zbudi, mu dajem vodo.....in jo popije:))

Ni res, da bo zato hotel samo sladkano tekočino. Naš se je z sladkanim čajem naučil pit še kaj drugega kot samo mleko. Danes pa pijemo vse:))

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2008 10:49:02   
mateyka
Ni res, da bo zato hotel samo sladkano tekočino. Naš se je z sladkanim čajem naučil pit še kaj drugega kot samo mleko. Danes pa pijemo vse:))

isto pri nas, samo da zdej hoče pit samo vodo user posted image

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2008 11:53:47   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Joj, ne sladkat. Ti ne bo pil drugega kot sladko tekočino, kot moja hčerka. Sam prekuhano vodo mu dej, če bo žejen bo že pil.

se strinjam z najo. Čim daš sladkor je gotovo.....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2008 22:54:43   
sandra85
js mislim, da ni nujno da se takoj navadi na sladkano tekočino. moj tudi ni želel nič piti, pa sem mu probala dat malo sladkan čaj, pa je malo spil. zdaj pri 10m pa pije samo vodo in nič drugega (ker ne mara sokov)

če ga dojiš ali ne, je lahko dojenček vseeno žejen. zakaj bi ga dajala na prsa vsakič ko je žejen-nej pije tudi malo vode. moj 10 mesečnik se še vedno doji, pa kljub temu spije 2-4dl vode na dan

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 25.6.2008 22:55:19 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.6.2008 22:57:24   
Anonimen
Naj ga poskusim sladkat?

Ne, niti poskusi ne. Se prehitro navadi na sladkor.

(odgovor članu damjanaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.6.2008 11:26:11   
polona5
Večina vas je proti sladkanju čaja. Jst pa mislim, da dojenčki, tako kot odrasli, kdaj pa kdaj rabijo tud sladkor. Saj pravijo, da je sladkor dober za možgančke - vsi pa se samo na tiste zobe zgovarjajo, pa na to da potem otrok ne bo hotu pit nič drugega. Saj se tudi odrasli kdaj prav dobesedno tresemo ob čokoladi. Tudi sladkor je potreben - ko iz takih in drugačnih razlogov dojenčki dehidrirajo, jih pa v bolnici dobesedno nalivajo s 5% glukozo (sladko vodo) - očitno jo potrebujejo. Naš malček je začel piti instant čaje od Hipp-a, sedaj ko je vroče pa tudi vodo pije brez problema. Jaz mislim tako - če je otoku všeč malo sladkan čaj - zakaj pa ne, sej zobe bo pa itak še enkrat zamenjal in takrat jih bo ziher pazu in redno umival, saj ga bo ziher to učila vsaka mama, pa tudi v šoli so glede higiene zob kar strogi. Nevem zakaj bi jim že takoj na začetku zagrenili življenje. Jaz mu ga nisem, čeprav so v dispenzerju tako svetovali user posted image . Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2008 11:30:32   
Paštetka
če noče sploh vzeti čaja, ali vode, potem bi mu jaz posladkala. Ko se navadi piti čaj, pa postopoma zmanjšuješ količino cukra do popolne ukinitve. Lahko pa ga navajaš potem na vodo.

Tekočino mora dobiti sploh v tej vročini.

Pa pri 5. mesecih bo to trajalo kakšne 3 dni, da bo vzel čaj, potem pa tudi par dni , da postopoma uvedeš nesladkano. Če ne bo vse skupaj trajalo predolgo, verjami, da ne bo nič postal navajen na samo sladkano. user posted image ne ztrajala predolgo

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.6.2008 11:37:21   
Pobalami
Moj ni želel nobene dodatne tekočine, razen mleka, do skoraj 10 m, potem pa zelo malo. Niti sladkano, niti nesladkano, hipp, malinovc, vodo..nič. Vturila sem mu z različnimi metodami par požirčkov na dan.
Sem se tudi jaz sekirala, ampak dehidriran pa res ni bil nikoli. Tudi zdaj malo popije.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?