|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čolniček
24.6.2008 15:59:16   
gajči
Konec tedna se odpravljamo na morje in bi mojemu skoraj 5 mesečniku rada kupila en čolniček ali pa mali bazenček, da bi se malo namakal v morski vodi.
Kakšni so se pri vas najbolje obnesli, ,predvsem pri otrocih, ki še ne sedijo samostojno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čolniček
24.6.2008 16:03:57   
madasa
Jaz sem kupila moji v pikapolonici za cca 7 evrov in sem ga napihnila vendar ga žal nisem uspela sprobati ker je starejši zbolel in smo šli domov. je pa stara 4m in bi pomoje fajn pasala noter.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čolniček
24.6.2008 16:04:50   
izabella1
Se mi zdi, da bi bil potem najprimernejši čolniček. Lahko ga malo pelješ po morju ali pa naštimaš vodo v čoln, da malo počofota. Je pa moj bratec, ko smo bili na morju z njim, kar spal v čolnu, privezanem ob obali. Smo mu naštimali še senčnik in je fino drnjohal.

Kar pa je ta čolniček "šel pa-pa" iščem sedaj za svojo pupo novega. Polno je raznih bazenčkov, čolnička pa še nisem zasledila. Kakšen predlog?


_____________________________

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čolniček
24.6.2008 16:18:33   
ina83
Jst sm ga kupla v sparu za ene 6 ojrou. Moj skoraj 6 mesečnik neizmerno uživa. Velik je pa meter krat pol metra. Super je. Ko smo doma ga imamo na terasi, kjer veliko čofota, jutr gremo pa na morje z njim bomo pa še vidl kako se bo obnesel. Pa obvezno mu daj še kakšne račke pa obročke zraven, da se igra.

(odgovor članu izabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čolniček
24.6.2008 20:38:21   
lotty4
mi smo v pikapolonici kupili kanu, ki je malo ožji,ker še ni stabilno sedela in se je lahko naslonila na levo in desno, pa nikamor ni mogla pasti. čolniček pa je bil za našo žal še malo preširok, verjetno nam  bo drug mesec prišel prav.

(odgovor članu ina83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čolniček
25.6.2008 0:16:08   
kaya2007
je popolnoma vseeno kaj kupiš, namakat se da v vseh možnih zadevah..mi imamo velik bazen, manjši bazen, čoln...še najbolj prav mi pride najmanjša zadeva, ker je z njo najmanj komplikacij.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čolniček
25.6.2008 10:33:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

je popolnoma vseeno kaj kupiš, namakat se da v vseh možnih zadevah..mi imamo velik bazen, manjši bazen, čoln...še najbolj prav mi pride najmanjša zadeva, ker je z njo najmanj komplikacij.


Res je. user posted image

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?