|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...me že mami....test
2.10.2006 13:31:45   
janapan
Sem rekla da bom čakal do srede...situacija je taka morala bi jo dobiti prejšnji petek ali soboto..pa je ni bilo, malo bolečin in en tak rahel svetlorjavkast izcedek ampak res ful malo....ma nič jaz sem bila prepričana da je to pač znak za prihajajočo user posted image , danes pa je ni, tudi izcedka več ni. Še vedno se mi zdi da ne morem biti noseča čeprav sva user posted image redno skozi mesec(no nisem glih štela al so plodni al ne plodni dnevi)....in se mi zdi da bom kmalu dobila m, predvsem pa zato ker nimam drugih znakov, prsi so enake, bt ne merim, okus normalen, apetit normalen, špikanje tam spodaj...normalno(razen kar je od psihe ker razmišljam zakaj ni m)....sedaj me mika da bi šla kar danes narediti test....saj v bistvu bi pač samo pokazal situacijo se pravi al je ras kar mislim, da ni nič, al pa pač je kaj.
Edino kar me mori je to, da ne bi slučajno pokazal lažno...

Kaj menite ve...naj ga naredim že danes, naj ga naredim jutri, naj počakam do srede..še več???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ...me že mami....test
2.10.2006 13:35:19   
kepica
Naredi ga danes ali pa jutri s prvim jutranjim urinom, da bo koncentracija hormona višja. Brez veze se še obremenjevat, sploh, če je dan, ko bi morala priti M že mimo. Jaz bi ga vsekakor naredila. A ni škoda živcev?
Pa sporoči rezultat. Upam, da ti pokaže user posted image  Srečno!

lp
kepica

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2006 13:37:06   
Anonimen
saj veš kako je s tem. dalj časa počakaš, večja verjetnost je da bo prav pokazal.. vem pa da je težko čakat

čeprav men se ta mesec nč kej ne zdi, da sem user posted image .. mislm, niti ne razmišljam o tem. in prejle zjutraj pogledam na moj ticker in vidim d je samo še 8 dni do testa..user posted image  sem bla kr presenečena..
midva sva ta mesec user posted image samo 2x.. tko da dvomim da je kaj.. takrat ko naj bi mela plodne dni, mu je itak prišlo pol v mene, pol pa ven..user posted image  no, zadnjič je blo pa "tko kot je treba". user posted image

ne vem.. po eni strani nared test-boš vsaj vidla kaj je.. po drugi strani pa počak..user posted image  vsekakor če ti bo potem lažje naredi test.. se vsaj ne boš živcirala kaj je..

bom držala pesti..user posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2006 13:45:10   
Anonimen
Jaz bi nardila test.
Rajš dam par sto tolarjev pa mam mirne živceuser posted image
Sicer pa če ti par dni zamuja bi ti že mogl pokazat.

Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2006 13:54:21   
DORI
Meni nikoli ni dalo mira-vedno sem ga naredila prej, potem pa sem bila tako razočarana in sem si rekla le zakaj nisem počakala še par dni-čeprav bi bil rezultat na žalost isti.user posted image
Če te preveč matra raje ga naredi.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2006 14:15:46   
majči22
Jest bi ga na tvojem mestu naredila, saj se je brezveze obramenjevati, a si al nisi? Naredi pa boš 100%oz. 99%user posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2006 14:44:52   
Xandra1
Naredi test user posted image !!!!!
In čimprej sporoči rezultat user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2006 14:46:07   
Sonček28
Pri meni bi tudi morala priti v soboto, pa še ni. Čeprav imam user posted image  točno na 28 dni, mislim, da mi dela malo psiha, ker moram na slikanje maternice zaradi pregrade. Malo bom še počakala. Ni nobenih posebnih znakov za nosečnost, pa tudi za user posted image , saj ponavadi čutim par dni prej, da prihaja.
Upam, da si user posted image . Držim pesti in javi kaj bo.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?