janapan -> ...me že mami....test (2.10.2006 13:31:45)
|
Sem rekla da bom čakal do srede...situacija je taka morala bi jo dobiti prejšnji petek ali soboto..pa je ni bilo, malo bolečin in en tak rahel svetlorjavkast izcedek ampak res ful malo....ma nič jaz sem bila prepričana da je to pač znak za prihajajočo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], danes pa je ni, tudi izcedka več ni. Še vedno se mi zdi da ne morem biti noseča čeprav sva [sm=sloncek.gif]redno skozi mesec(no nisem glih štela al so plodni al ne plodni dnevi)....in se mi zdi da bom kmalu dobila m, predvsem pa zato ker nimam drugih znakov, prsi so enake, bt ne merim, okus normalen, apetit normalen, špikanje tam spodaj...normalno(razen kar je od psihe ker razmišljam zakaj ni m)....sedaj me mika da bi šla kar danes narediti test....saj v bistvu bi pač samo pokazal situacijo se pravi al je ras kar mislim, da ni nič, al pa pač je kaj. Edino kar me mori je to, da ne bi slučajno pokazal lažno... Kaj menite ve...naj ga naredim že danes, naj ga naredim jutri, naj počakam do srede..še več???
|
|
|
|