Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 20:54:27
|
|
|
|
Tijara
|
:angel:pozdravljene, ....sicer rr spremljam že nekaj časa, zdaj pa sem se odličila, da se vam pridružim. Res ste krasne. Mamica sicer še nisem in tudi v pričakovanju srečnega dogodka še nisem, vendar ni nikoli prekmalu, da se začneš pripravljati na :duda:. Ker pa vem, da ste polne super idej, pa bi imela eno prošnjo:muca: Z dragim bi si rada privoščila malo oddiha za par dni oz. vikend, pa bi ga rada :darilo: s kakšno fajn idejo, kam bi šla, da bi se lahko malo razvajala, pozabila na vsakdanje stvari in preproato preživela par nepozabnih dni, ker sva drugače tako malo skupaj in se mi zdi da sva se kar malo odtujila.:( Čas pa tako hitro teče in par let je šlo mimo kot bi mignil in vzeti si čas samo za najudva je včasih kar postavljeno na stran. Sem prepričana, da katera pozna kak fajn kraj in mi bo dala kakšno super idejo, da vidiva, ali sva še kar sva bila in ali greva lahko dalje. Saj veste, vsakdo si slej ko prej želi družinico in :duda: prosim, prosim Vam v zahvalo pošiljam :rozica:
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:02:55
|
|
|
|
Sonka
|
Hotel Plesnik - Logarska dolina.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:04:14
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz ti vsekakor priporočam hotel Plesnik v Logarski dolini. Zeloo urejeno, imajo bazen, savno, whirlpool, izhodiščne točke za razne izlete...Izredno prijazni in čudovita hrana. Če imaš kužija je tudi dobrodošel! Toplo priporočam!:bravo: Zaslužijo si 5 zvezdic!
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:05:00
|
|
|
|
frutka_
|
Sonka...si me prehitela! Res je super! Cenejša in dobra varinata je tudi kmeija Plesnik. Malce globlje v Logarski!
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:06:52
|
|
|
|
Sonka
|
A ne frutka, da je tam fajn? Sta tudi vidva tam uživala? Midva sva šla kar dvakrat.
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:07:24
|
|
|
|
lan
|
Koliko pa pride nocitev v hotelu Plesnik?
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:12:56
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, res je fajn. Je pa kar drago...midva sva bila tam pred skoraj 2-ema letoma. Koliko stane nočitev ne vem. Imajo pa sigurno internetno stran. Urejajo tudi poroke pod slapom Palenk...Full lepo in nekaj posebnega. Sicer pa ima cela Logarska turizem full razvit. Pa fajn se mi zdi, da je kar nekaj izletov, ki jih lahko opraviš z manjšim otrokom. če nisi ravno hribolazec...
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:13:21
|
|
|
|
lan
|
Hvala Sonka,zlata si.
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:17:35
|
|
|
|
lan
|
Hvala tudi tebi Frutka.Saj v hotelu Plesnik sem ze bila,vendar sem nastopala in si nisem mogla privosciti ugodja.Ampak bi tudi midva z dragijem sla nekam za kaksen vikend,cisto sama:love:.
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mojega presenetila na čisto poseben način. Rekla sem mu, da greva na izlet v neznano za en dan, med njegovo odsotnostjo spakirala kovčka in ga "ugrabila". Odpeljala sem ga v hotel Ribno na Bledu (za vikend paket v apartmaju sva plačala 70.000, za sobo bi dosti manj - okoli 25.000). Res je bilo nekaj posebnega, ker je šlo za hotel s štirimi zvezdicami, kar si nisva še nikoli privoščila. Poleg tega sva imela zastonj savno, jacuzzi in vožnjo s konjsko vprego. :love: Dva sva šla tja, no, domov pa smo prišli trije. :)-:)-:)-
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:40:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Dobro naloženih 70 jurjev:)!
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 21:43:26
|
|
|
|
india
|
Hotel Špik - Gozd Martuljek, enkratna okolica, super hotel, za cene pa žal ne vem, a imata mnogo možnosti za lepe izlete, za razvajanje v hotelu... Odvisno od kod stain kaj si rada privoščita?:miska:
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 22:11:07
|
|
|
|
Tijara
|
...SEM VEDELA, DA SE LAHKO ZANESEM NA VAS:sloncek: Tale hotel Plesanik me zelo mika, sem si ogledala stran in je krasna ponudba.....čeprav je zgleda tudi Špik zelo dobro vplival na plodnost;)
|
|
|
|
...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč 25.2.2005 22:56:29
|
|
|
|
Pupica
|
sicer nimam nobenega kraja za predlagat, te pa zato pozdravljam, pa upam da bom lahko kdaj drugič pomagala.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?