Tijara -> ...jaz bi pa potrebovala vaso pomoč (25.2.2005 20:54:27)
|
:angel:pozdravljene, ....sicer rr spremljam že nekaj časa, zdaj pa sem se odličila, da se vam pridružim. Res ste krasne. Mamica sicer še nisem in tudi v pričakovanju srečnega dogodka še nisem, vendar ni nikoli prekmalu, da se začneš pripravljati na :duda:. Ker pa vem, da ste polne super idej, pa bi imela eno prošnjo:muca: Z dragim bi si rada privoščila malo oddiha za par dni oz. vikend, pa bi ga rada :darilo: s kakšno fajn idejo, kam bi šla, da bi se lahko malo razvajala, pozabila na vsakdanje stvari in preproato preživela par nepozabnih dni, ker sva drugače tako malo skupaj in se mi zdi da sva se kar malo odtujila.:( Čas pa tako hitro teče in par let je šlo mimo kot bi mignil in vzeti si čas samo za najudva je včasih kar postavljeno na stran. Sem prepričana, da katera pozna kak fajn kraj in mi bo dala kakšno super idejo, da vidiva, ali sva še kar sva bila in ali greva lahko dalje. Saj veste, vsakdo si slej ko prej želi družinico in :duda: prosim, prosim Vam v zahvalo pošiljam :rozica:
|
|
|
|