|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ..... beeeeelaaaaaaa.......
10.3.2005 8:19:53   
Neža81
.. snežinka, ki pada, :bravo::bravo::bravo:
spominja me naaaaateeeee :love::love:
in na vse tiste dniii, nooočiiiii .... :sloncek:

Ko sem te vprašal me ljubiš, :love::love::love:
si mi zmajala z glavo, :grrr::grrr::grrr:
rekla mi nisi besede, :zaspan::zaspan::zaspan:
čakal zaman sem to..... :(:(:(.....

Joj kak se mi dans pipa, pa ne vem zaka te to! Aja, mogoče zato, ker imam naslednji teden dopust, rem smučat za 5 dni v Krajnsko goro. Zaj sem lih v tretjem dnevu Ovulacijskih dni, v nedeljo ko pa rem v Krajnsko smučat, pa bom to vse mešala v sebi in se MORA PRIMET NEKA!!! Cel teden bom miksala!!!

Mogoče pa sn dobre vole, ker ni šefa dans...... yeeeeees:bravo::bravo::bravo:

Ka delate kaj?:zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 1
10.3.2005 8:24:38   
wawa
vau....:bravo::bravo::bravo::bravo: prov energijo si mi dala, ker si tak super volje.......

No saj tudi jaz nisem slabe, sam fullll se mi ne da delat:(

Sem se odločila, da naredim tako, naredim eno stvar in potem RR za 10min, pol spet eno stvar pa spet RR, tako bom mela zadostno spodbudo za delo.....

Ej pomoje tebe O daje pa :love: si, pa :morje: boš mela, ufufufufuuf fulll razlogov za norost.....no pa saj a ni teh skoz dost:)-:)-:)-:)-:)-?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2005 8:25:21   
TANTRA
Bele snežinke, jaz pa bi sonček, pa pomlad, ker je zjutraj tako težko vstat....
Oj, kakšna :nosecka: zaspanka sem....

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2005 8:33:59   
TANTRA
Wawa, ti je kaj dolgčas, ko je tvoj daleč :morje:?
Saj bo domov čisto črn prišel, ti pa bela lepotica....
A si :nosecka:? Vidim da si na seznamu, pa sem mogoče prezrla novico, sedaj ko sem bila bolna in še RR ni delal...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2005 8:40:32   
simonas
Aj Neža kak si ti že navsezgodaj dobre volje:)-. Mene bela snežinka danes ni nič kaj navdušila, saj sma spet kidala ko nora, je pa res, da je zdaj fajn ven pogledat, ko morajo drugi kidat:)-:)-:)-.

Simona

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2005 8:41:42   
Neža81
Jaz mam pa danes tolko energije, da joooj. Zbudila sem se že ob 5, vstala ob 6 (drugače se vstanem ob 7), ob 6.10 pa sem že avte vune pucala. Moj pa spal :zaspan: ko hrček. Ko sem vseh 5 avtov ščisstla in me je zazeblo v noge, pa sem hitro še za 10 min moje mrzle noge k mojemu pod kojter porinla. Evo in že je bil buden :)-:)-:)-. Je reko:" Pa lih dans ko mam praznik si me mogla tak hitro zbudit. Ni fer!" :)-:)-:)-

ma kaki praznik, z njimi delamo ko da bi bli angelčki, ne pa mučeniki!!! :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2005 8:42:57   
Skye
Jutro.

Uh kakšna lepa pesmica...prav polepšala mi je ta zasnežen dan:)-:)-:)-:)-

Kaj zdaj punce niste nič odplesale kakšnega vudu plesa, da ne bi bilo snega...mi ga zopet imamo eno goro;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2005 8:44:34   
wawa
Fuuuuulllllll mi je dolgčas:(....ampak na srečo že v ponedeljek pride...tako da še malo potem pa :love::love::love::love::love::love:........bo pa res kot črnc ko se vrne....:)-:)-:)-:)-

ja no kar se tiče :nosecka: test je pokzal da sem:modri::roza:, ponovljeni tes tudi:modri::roza:, punce so mi čestitale:bravo::bravo::bravo:......sama pa še sedaj ne verjamem čist:zmeden2::zmeden2:, pomoje ne bom dokler ne bom vidla:angel:, na prvem pregledu, ki je pa šele 13.4:(.....

Ma tok sem neučakana....pol si pa lahko misliš kok se mi da v službi delat=000000000000

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2005 8:44:48   
TANTRA
Oj, Neža če pa tale energija ne bo rodila rezultatov...Sigurno bodo dvojčki, ker si tolk pridna....5 avtov? Ste pa komot, vsak s svojim????

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2005 8:48:31   
TANTRA
Wawa, čestitam:bravo::bravo::bravo:... Veš test ne pokaže :modri::roza: kar tako, ker je vzrok nosečniški hormon.... Jaz tudi v začetku nisem imela posebnih znakov, sedaj pa vsak dan čutim večjo utrujenost... Ultrazvok imam 17.3. in upam, da končno zagledam svojo :duda:....
Kdaj pa imaš ti predviden rok... Še škorpijonček ali strelec????
Tvoj bo pa še rajši nazaj prišel, sedaj ko si :nosecka: in ti kaj lepega prinesel....

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2005 8:50:19   
pupika
Bravo Neža, ti imaš pa res danes veliko energije, jaz upam, da bom jutri malo boljše volje, ker je petek. Sem pa vesela zate, da se ti počutiš odlično.

Sem pogledala tvoje slikice od tvojga kužija in je pravi cukrček.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2005 9:07:31   
Neža81
Oj pupi, tebe pa že dolgo nisem brala. Aha, Benkine slike si vidla. Na teh slikah je bla stara 2 meseca in je imela 12 kg, zdja pa je stara 4 mesece in ima 22 kg:bravo:!! Jaooooo kak je težka. Ne morem je več dvignet. Zaj je že praviodojek ... :)-:)-:)-:)-:)-

Pupi kak si pa kaj ti? Vse vredi? Mi še kr rihtamo doma:sloncek::sloncek::sloncek:. Mam že poln kufer vsega. Eh, saj bo - s tem se tolažim.

Dans mam res polno energije, samo delat se mi pa vseeno ne da!!! :)-:)-:)- Bi raje doma :sloncek::sloncek::sloncek: :love::love::love:, kot pa tu papire prelagala. :)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2005 9:11:44   
wawa
oooooo

Hvala TANTRA za spodbudne besede....ma saj sama vem da test ne pokaže kar tako za hec, sam saj veš kakšne smo:zmeden2:

Predviden rok bi bil tam nekje okrog 15.11., nimam pa pojma katero znamenje je to vem da je začetek novembra škopjonček, ne vem pa kdaj se menja.....veš da zdaj bom pa prov pogledat šla:)-:)-:)-:)-

Moj še nikoli ni tako zeeeeeellllllloooo težko čakal da se vrne, praktično vsako uro dobim SMS....z podobno vsebino "kako se počutiš, si ok, pazi nase, ...... a si kaj lačna, kaj počneš?'????:(:(" uffff že prav mal je siten:)-:)-:)-:)-:)-

:bravo::bravo:17.3:bravo::bravo::bravo:, saj to bo pa kmalu še samo 7 dni :bravo::bravo::bravo: uf kar predstavljam si kako komaj čakaš.....a se ti kaj vleče???????:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2005 9:22:29   
pupika
Neža jaz sem sedaj spet na starih tirah, če pa je vse v redu bom pa videla v sredo ko imam pregled pri svoji G. Bomo videli kako so kaj v bolnici to opravili.
Drugače pa vedno kadarkoli videm kakega malega pamža se vedno spomnim na svoj grenek spomin. Toda življenje gre naprej in sem to malo pikico stisnila v svoj srček kjer bo vedno ostala. Sedaj pa verjetno kakšne 2 ali 3 mesece z mojim ne bova smela načrtovati bebice.

Kaj sta že določila s tvojim datum poroke?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2005 9:25:11   
TANTRA
Wawa, ko sem 22.2. naredila test nisem razen rahle slabosti pa napetega trebuha imela nič znakov. Sploh prsi!!! Takrat so mi vzeli tudi kri za nivo hormona, ki je bil še čisto na začetku. Potem sem pa hudo zbolela in drugič nisem dala krvi, saj še nisem čisto zdrava. Sedaj pa me čaka ultrazvok in komaj, komaj čakam, da zvem, da bo vse v redu...
Sicer pa imam sedaj prsi boleče in napet trebuh, tako, da si na hlačah kar gumb pustim odprt. Pa zelo sem utrujena, kar spala bi....:zmeden:
No, 15 je še škopijonček ... Menja se okrog 21/22 v mesecu...
Lepo, da je tvoj tako neučakan in skrben...Kar pusti mu veselje :rozica::rozica:...
Če si iz Lj. bova pa blizu...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2005 9:29:10   
Neža81
Nimama še datuma ... enkrat maja ali avgusta..... ej na dekliščino pa prideš, a ne? Paa tudi če boš okroooogla :nosecka:. Madona, jaz te že eno leto prej vabim .... hihiihi

Aja, še to vam moprem napisat...... jaz bi bila zelooooooo vesela, če bi mi zdaj uspelozanosti, ker mi je na RR izračunalo, da bi imela datum poroda ravno na očetov rojstni dan. Sestra je otroka rodila točno na mamin rojstni dan, jaz bi pa rada na očetovega. 9nebesa9nebesa9nebesa

Upam, da so :angel::angel::angel::angel: to slišali.

Pupi, upam da bo vse v redu. Veseli me, da gledaš pozitivno v naprej in da nisi obupala. Za :duda: se vse splača.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2005 9:36:19   
TANTRA
Neža, glede na energijo bo sigurno ratalo,:bravo::bravo::bravo:
Mam veze tam gor (mene so takoj uslišali!!!) :angel::angel::angel:, da dobiš :duda:na očetov rojstni dan.9nebesa... Potem bosta pa imela skupno:torta: in bo veselo.....:love::love::love:
Torej danes mučeniški :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2005 9:41:45   
simonas
Kolko je pozitivne energije danes tu gor:bravo::bravo::bravo:. Jaz pa se z nekimi bilancami ubadam in se jezim pa jezim pa jezim... Saj čez 10 let, ko bom že stara :muca:, bom pa z rokava stresala (po moje tudi, ko pa vsaki mesec zakone spremenijo)..

Ajd punce uživajte. Sigurno se še kaj javim, ko je danes tak fajn tu gor, pa ti papirji mi tak niso všeč :ups:.

Neža le glej da bo taka poroka, da bo po vsej Bistrci odmevalo;).

Simona

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2005 9:43:40   
wawa
Sigurno bo vse vredu, zdaj bom pa še jaz težko čakala 17.3 pa držala :miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da boš čim lepše videla svojega:angel:.

Sicer nisem iz Ljubljane, sem pa glede svoje :nosecka:
vezana na ljubljano, mam G tam, pa na vse priprave in podobne stvari bom v Lj, hodila. Sicer sem doma iz okolice Škofje Loke, in spadam pod Kranj, mam veliko raje Ljubljansko porodnišnico:zmeden2::zmeden2:

Ja saj dragemu pustim veselje, saj se mi kar malo smili, ko je tako daleč:)-:)-:)- no ja čeprav bi z veseljem šla v Brazilijo zdajle ob tem snegu:zmeden2:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2005 9:48:14   
pupika
Joj to bi bilo pa zelo lepo, tudi jaz upam, da so te :angel::angel::angel: uslišali in da daš tvojemu očetu za rojstni dan najlepše darilo. Jaz že stiskam :miska::miska::miska: zate.

Glede dekliščine pa takole ti bom pripeljala enga striptizera:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.3.2005 9:56:08   
wawa
Najboljš, da dobiš kar enga od unih, kaj so že Čipendels - al nekaj takega:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.3.2005 9:57:16   
TANTRA
Wawa, potem hodiš v leonišče v Ljubljani? Če te bo kaj prehitelo bova še skupaj v porodnišnici....Nikoli se ne ve...:rozica:
Pa najina vsa živčna pri porodu....To bo še veselo....:bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.3.2005 9:58:39   
Neža81
Jaaaaaaaaaaaaaaa to ja.... striptizera!!! Ma sem bla na čipendelsah. Za RD so mi v službi kupli dve karti in sem sedela v prvi vrsti v vip prostoru. Mater ko so švigali mimo!!! :bravo::bravo::bravo:

Ma meni niso všeč fantje, niti v obraz niti njihova telesa, ampak ŠOV PA NEREDIJO TAPRAVI. wIIIIIIIIIII
Dva sta mi celo roko dala. Blek ko je bla masna :)-:)-:)-. Pa fuuuuuu mali so. Jaz sn vlka 180 ovi pa kakih 170 cm. Fajn pa je le blo. Sredi šova mi je moj poslal SMS: "Ulovi kake gate in mi jih prinesi domov, da zaplešem še jaz v njih. Doma maš konkurenco!" :love::love::love::love::love:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2005 10:07:59   
baguSka
Oj!

Joj tud jst bi rada 1x vidla njihov šou!!!
In čist slučajno sm šla še jst počekirat moj PDP če sm slučajno ta mesc zanosila in Neža ugan kaj?? Tud moj bi se rodil točno na RD od mojga atija!!!:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.3.2005 10:22:30   
pupika
Vauu baguska še ena, to bi bilo pa zelo lepo.

Tale z cipedelsi oz. z tvojmu dragim Neža je bila pa full dobra. Sej meni se tudi ne gre zaradi tega, da bi jih tam gledala, je pa dobra scena ja. No jaz sem imela na dekliščini striptizera, pa so mi ga svakinja in sestri našli v Ljubljani, ker so bili tu v MB malo čudni. Meni je bila full dobra scena, ker je naredil res dobro točko, pa še do nazga se ni slekel, kar je meni lepše, kot pa da mu tam nekaj binglja ko on skače.

Neža tole bomo probal zriihtat enga cipendelsa.:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.