|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ..... beeeeelaaaaaaa.......
10.3.2005 10:24:45   
baguSka
:)-:)-:)- Binglja ko skače!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.3.2005 10:25:26   
Udb
nO, A SMO ŽE PRI STRIPTIZU!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Kako ste kaj? Pri nas je nehalo snežiti! Hvala bogu! Snega imam že prek glave!!! :)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2005 10:33:39   
pupika
Udb kako je kaj s tabo, kako se sedaj počutiš ko si srečka, si že videla malo pikico na UZ?

Pri nas pa neče nehat snežiti. Jaz ga imam za letos res dost!!Tako težko čakam tole pomlad, nje pa od nikoder.

Ja mora bit pa res smešno pri moškem striptizu, kako fejst binglja ko skače :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.3.2005 10:36:25   
simonas
:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.3.2005 10:38:25   
tinkamiška
enim bolj, drugim manj:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.3.2005 10:39:03   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Baguska, a greva naslednjič skupaj :)-:)-:)-:)-

Bi bilo pa fajn met enga slači fanta na deklišni, ja jaz se moram prej seveda dogovorit za poroko:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Ej pri nas bi november zgledal tako: 3 fantov nečak ter moj alti, 4 žena od fantovega brata, 6 moj dedi, 15 pa moj :angel:.....pestro kaj???

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.3.2005 10:46:04   
baguSka
Ja lohk wawa!;)

Lahk se pa zmenva pa mava skupi deklišno..samo da se jst pol ne bom poročila!:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.3.2005 10:57:03   
wawa

lih to me skrbi jaz bi tudi mela deklišno.....sam za poroko me pa nekako ne vleče....

A se da met deklišno kar tako????

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.3.2005 11:12:09   
baguSka
Vse se da če se hoče!;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.3.2005 11:12:11   
Udb
wawa, ;) ;) ;) ti pa si!!! :))

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.3.2005 11:13:30   
Udb
pupika, jaz sem nekaj srednjega!! Ful ful vesela in srečna, da sem :nosecka:! Pa ful mi je slabo - to mi ni simpatično! :(

UZ imam drug teden - komaj čakam. Se mi zdi, da se ti dnevi tako vlečejo!! :)-

Tudi jaz komaj čakam pomlad in poletje!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.3.2005 11:19:27   
clea
Hej punce,da vas sam mal pozdravim!!!:)
Tale tema je prov fajn,k ste vse tko dobre volje!Še tako naprej!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.3.2005 11:24:03   
wawa

Kaj je na moji želji tako smešnega,:)-:)-:)- pač bi rada žur (pa slačifante seveda:)-:)-:)-).....ampak zdaj itak odpade, ker ne morem nič pit:)-:)-pa lahko se bi zgodilo da bi mi ob pogledu na binglanje postalo slabo pa bi koga pobbbbrrrruuuuhhhaaaallalaa:zmeden::zmeden::zmeden:

Udb - ti jamraš da se vleče .... jaz mam pregled šele čez en mesec:((:((:((:((, veš kok se bo men še vleklo:((:((:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.3.2005 11:25:20   
wawa
Ej eno vprašanje....resno!!!!!!!:)-:)-:)-:)-, začetek aprila mam seminar, v portorožu....kater hotel mi svetujete na si rezerviram?????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.3.2005 11:27:09   
clea
BERNARDIN - če hočeš luksuz!
Drugače so pa Hoteli morje čist OK!
Če pa rabiš samo prenočišče (sobo) pa povej,imam ene naslove!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.3.2005 11:35:19   
TANTRA
Oj, wawa ideja za deklišno je fajn...No mene tudi še čaka letos poroka, kdaj pa še ne vem, enkrat poleti...
Zakaj pa ti poroka ne diši???? Kaj pa tvojemu?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.3.2005 11:38:32   
baguSka
Se strinjam z wawo glede poroke. Deklišna bi bla pa fajn.;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.3.2005 11:48:11   
wawa
Glede hotelov, sem lih gledala, bom pomoje v hotelih morje vzela, ker je dobro da si blizu predavanj, so kar čez cel dan:(, zvečer bo pa v bazen skočila....pa upala, da se mi takrat še nebo nič vidlo:)-:)-:)-:)-

Ej Tantra ne vem, nisem proti poroki - sploh ne, ni mi pa tudi pomembna. Predvsem mi ne zagotavlja kot nekaterim nekega zagotovila trajne zvestobe in.....Ma jaz bi se z veseljem poročila(mi je to fuullll lepo), če bi to šlo tko v dveh dneh, brez neke hude organizacije, predvsem brez nadležnega umešavanja staršev,
ter brez nekih takih povsem nerazumljivih stroškov. Ko se je poročil od fanta brat, je bilo vse skupaj 1.000.000,00 SIT. Pa ne da bi bila škrtica, ampak ta denar raje dam za potovanje, pa mam nekaj od tega, na poroki je pa sama živčnost, pa zaigrano navdušenje....

Uf da zaključim tole dolgovezenje, poroka mi je super in privoščim jo vsakemu in vsakega sem vesela, bi se takoj poročila, na otočku sredi tropov, z dvema pričama......:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.3.2005 11:49:23   
wawa
Pozabila sem povedat, da je glavni razlog zakaj se ne poročim, ker sem slišala, da

poročeni manj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa me je strah!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.3.2005 11:54:54   
tinkamiška
To pa ni res:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.3.2005 12:09:02   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-trdiš to iz lastnih izkušenj??????:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.3.2005 12:09:43   
baguSka
Na začetku res ne..;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.3.2005 12:27:15   
tinkamiška
Kaj pa vem, midva bova mela letos tretjo obletnico, sva res bolj na začetku. Skupaj sva peto leto, ampak, odkar sva se poročila nama je misel na to zelo sexi:love: Ko pogledam njegovo roko s prstanom, čutim metuljčke v trebuhu in ko boža on mojo vidim iskrice v očeh...pol pa sledi:sloncek::sloncek::sloncek:

:)-:)-:)-

no, kaj pravite na to:)-:)-:)-

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.3.2005 12:31:55   
pupika
Punce saj se po poroki čisto nič ne spremeni razen enega papirja. Midva sva se lani po 12 letih skupne zveze poročila in se še danes spomnim, kolko veliko stvari je bilo še za narest zanji teden pred poroko. Zaradi živčnosti sem mislaila da mi ne bo uspelo, ker je bilo povabljenih okoli 90 ljudi. V tistem času sem si želela samo ene preproste poroke samo v ožji družini. Ko pa je prišel dan D, pa sem na vse čisto pozabila, par dogodkov npr. kdaj mi je kdo čestital na matičnem se sploh ne spomnim, spomnim se samo ožjih ko so mi čestitali. Ko pa je bilo te ceremonije konec, pa sem komaj čakala da bom lahko plesala, ker so bili zmenjeni z muzikanti da kako uro ali dve midva ne bi smela plesat. In se je tale ura kar podaljšala 3 ure. V bistvu mi je bilo zelo lepo in seveda nekaj najlepšega pa je ko veš, da se poročiš z ljubljeno osebo. Je pa res bilo veliko živčnosti.

Sexsava pa isto kot pred poroko, mogoče kdaj še kaj več. No zadnjih 14 ni ne, ker še ne smeva.

Saj v bistvu sploh ni razlike, dva se imata rada s poroko ali pa brez poroke.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.3.2005 12:55:04   
Neža81
....... sonček jeeee in ti si skuštranaaaaaaaa.....

WIiii.... mojga šefa še ni :bravo: , mene še vedno pipa :ups:, vune pa tak lepo sonce sije ;).

Glede poroke ... moja kolegica je v srednji šoli komaj čakala da odraste in se poroči, ker si je zeloooooo želela spremeniti priimek, pisala se je namreč JAGER in so jo vsi zezali. Vam povem kak se zaj piše? RIBIČ :)-:)-:)- Res!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?