|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

VSE O DOJENJU

FOTO: Fascinantna slika anatomije ženskih dojk

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.5.2024
image

O dojenju se veliko govori, le redkim pa je poznano, kako ta pomemben sistem za dojenje v materinem telesu dejansko zgleda. Ta zelo popularna slika prikazuje, kako so videti ženske dojke. Fascinantno, kajne!?

VSE O NOSEČNOSTI

VIDEO: Kako nastaja mleko v dojkah?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.5.2024
image

V tem zanimivem videu si lahko pogledate, kako nastaja mleko v materinih prsih.

TEŽAVE IN POSEBNOSTI

Rak dojk: Dojenček je svoji mami rešil življenje!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.5.2024
image

Zahvaljujoč svojemu šestmesečnemu sinu in dojenju, je tale mamica pravočasno odkrila tumor na dojki. Izjemna zgodba s srečnim koncem!

image

Dojenje v javnosti je vedno predmet polemike, ali je to spodobno ali ne. Poglejte si, kako se je Kristina Kuzmič v videu pošalila na račun tega, zakaj ženske ne bi smele dojiti v javnosti. Se boste nasmejali do solz!

VSE O DOJENJU

Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah imajo pomembno vlogo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.3.2024
image

Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice, posajene na ženskih bradavicah

image

Vsaka ženska se, ko pričakuje otroka, polepša. Nosečnost in porod nista še prav nobene pogršala ali celo izmaličila, kot se marsikatera po nepotrebnem boji.

DOJENJE IN PREHRANA

Dojenje: Ali lahko povečate vsebnost maščobe v mleku?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.12.2023
image

Ker so maščobe v materinem mleku za otrokov organizem pomembne, je dobro vedeti, kako jih povečati ali to vsaj poskušati. Preverite tri načine, s katerim boste lahko povečali hranljivost svojega mleka.

VSE O DOJENJU

VIDEO: Ko ti doječa mamica pokvari dan

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.10.2023
image

So doječe mamice razstavni eksponat? Za nekatero so. Je dojenje v javnosti res neokusno? Za nekatere je. In tem nekaterim je namenjena ta pesem. Prisluhnite in si oglejte video, nasmejali se boste. :)

ZDRAVJE IN GIBANJE

Kako si samopregledati dojke?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2023
image

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zelo pomembno je, da se vsaka ženska nauči samopregledovanja svojih prsi in to redno počne vsak mesec. Preberite, kako!

BLOGERJI

BLOG: Rak dojk v družini

Avtor: Helena Primic | 13.10.2023
image

Vzrok raka na dojkah je lahko v ženskem kroničnem zanemarjanju nege same sebe oziroma postavljanje drugih pred sebe. Vedno pa gre za blokado energije na območju srca oziroma v srčni čakri.

STRAN 1 OD 3

Rak dojk: Dojenček je svoji mami rešil živ...
Zahvaljujoč svojemu šestmesečnemu sinu in dojenju, je tale mamica pravočasno odkrila tumor na dojki. Izjemna zgodba s sr...
HiPP praznuje 125 let!
HiPP že 125 let skrbi za dobrobit naših najmlajših. Vabimo vas, da praznujete z nami in sodelujete v veliki HiPP SMS nag...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?