|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

TEŽAVE IN POSEBNOSTI

Rak dojk: Dojenček je svoji mami rešil življenje!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.5.2024
image

Zahvaljujoč svojemu šestmesečnemu sinu in dojenju, je tale mamica pravočasno odkrila tumor na dojki. Izjemna zgodba s srečnim koncem!

image

Poznamo nizko rizične HPV, ki lahko povzročijo nastanek anogenitalnih bradavic (kondilomov), in visoko rizične HPV, ki lahko povzročijo predrakave in rakave spremembe na spolovilih, na ustnem žrelu, na zadnjiku.

image

September je mesec ozaveščanja o otroškem raku in ob tem so se v društvu Junaki 3. nadstropja odločili, da bodo delili zgodbe o posebej junaških otrocih in njihovih družinah. Tole je zgodba o junakinji Emi, ki je žal izgubila boj z boleznijo.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Bakterija, ki povzroča raka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.4.2024
image

V Sloveniji je kar četrtina ljudi okužena okužena z bakterijo Helicobacter pylori, ki povzroča raka na želodcu. Odziv na presajalni program pa je slab.

MATERINSTVO

Pismo mame: Sem mama zelo bolnega otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.3.2024
image

Ko starši prvič izvedo za diagnozo otroški rak, sledijo šok, strah in groza. Hkrati se morajo soočiti še z nerazumevanjem okolice. Ena od mamic, ki je rodila punčko z rakom, se je s čustvenim zapisom obrnila na vse, ki nikoli niso bili v njeni koži.

ZDRAVJE IN GIBANJE

Kako si samopregledati dojke?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2023
image

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zelo pomembno je, da se vsaka ženska nauči samopregledovanja svojih prsi in to redno počne vsak mesec. Preberite, kako!

VSE O DOJENJU

Dojenje zmanjšuje pojav raka na dojkah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.10.2023
image

Dojenje je zaščita tudi pred rakom na dojkah, saj doječe ženske tudi do 10 let kasneje zbolevajo za rakom dojk, vendar ob pogoju, da je ženska dojila vsaj šest mesecev ali več in ne kadi, je pokazala raziskava.

VSE O DOJENJU

Z materinim mlekom zdravijo raka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.9.2023
image

Znano je, da ima materino mleko izjemne lastnosti tako s prehranskega vidika kot tudi za zdravje dojenčka, saj mu pomaga hitreje preboleti bolezen, če do nje pride. Ampak ste vedeli, da materino mleko uporabljajo tudi za zdravljenje raka?

ZDRAVJE IN NEGA

Pismo mame, ki ji je hči zbolela za rakom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.8.2023
image

Starši otrok z rakom se pogosto soočajo s pomanjkanjem razumevanja iz okolja, mama, katere hči se je rodila s to grozljivo boleznijo, pa je nagovorila vse, ki še nikoli niso bili v njeni koži ...

PARTNERSTVO IN ODNOSI

Kako do zdravja, sreče in dobrega partnerstva

Avtor: Dušan Donko in Bernarda Pavič, www.drustvo-taoin.si | 7.4.2023
image

Ženski način delovanja je bolj prefinjen. Delovanje ženske lahko primerjamo z delovanjem fine ure, delovanje moškega pa s kolesom.

STRAN 1 OD 4

Rak dojk: Dojenček je svoji mami rešil živ...
Zahvaljujoč svojemu šestmesečnemu sinu in dojenju, je tale mamica pravočasno odkrila tumor na dojki. Izjemna zgodba s sr...
Koliko mleka popije dojenček?
Najpogostejše vprašanje mamic je, koliko mleka popije njihov dojenček in ali je to dovolj, preveč ali premalo. Naj bo do...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?