cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zunanji kamini...

clock-img

16.05.2007, 14:34

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

ma katera kakšne fine slikice? Namreč možek ga bo sam nardil, zdej je narejen za silo, bi pa rada, da bi tudi lepo zgledal. Zraven bo naredil tudi odlagalno polico in korito s pipoza vodo.

Dejte tiste, ki veste kje pobrskat malo slikic nalepituser posted image

Hvala,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

16.05.2007, 18:09

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Meni je zelo lepo, če je obložen z lepo obdelanimi kamni in potem lepo zafugirano. Isto z lijakom in poličko. Za poličko bi jaz uporabila velike kamne. Slikce pa nimam nobene. Vidla pa že.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

16.05.2007, 18:29

clock-img

Anonimen

Slikic ne morem lepit prek mozille, pa se mi ne da zdej preklapljat na explorer, ti dam pa link, kje sem našla par slikic, ki vama bojo mogoče dale kako idejo:
http://www.azurtrade.si/kamini_letnekuhinje.htm

clock-img

16.05.2007, 22:23

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Dulcinea, ja nekaj takega imava v mislih, samo bi kombinirala z nevem kakšnim materialom, bi rada nardila tak izgled, kot so bile včasih delane hiše iz blata, ne vem, če me razumeš, da stene niso ravne, pa s kamni iz Savinjeuser posted image bi kobinirala...za umivalnik, oziroma korito si pa predstavljam enega železnega, ne tistih modernih...

Taši, hvala tudi tebi, so lušni in pri nekaterih se mi zdi fina razporeditev...bom pokazala še Guser posted image Nisem vedla, da se temu reče "letne kuhinje"user posted image

Slikice so pa še dobrodošle...al pa linkiuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem